DRAMA unei mari românce! E fostă campioană MONDIALĂ şi OLIMPICĂ, dar are DATORII IMENSE!

Lavinia Milosvici a contractat un credit bancar de la o banca din Lugoj pentru a-si construi casa, dar la scurt timp a fost executata silit pentru ca nu si l-a achitat. Acum a mai primit o lovitura de...
13.03.2014 | 12:48
DRAMA unei mari romance E fosta campioana MONDIALA si OLIMPICA dar are DATORII IMENSE

Lavinia Milosvici a contractat un credit bancar de la o banca din Lugoj pentru a-si construi casa, dar la scurt timp a fost executata silit pentru ca nu si l-a achitat. Acum a mai primit o lovitura de la primaria orasului!

Cancan.ro a aflat că fosta campioana mondiala si olimpica la gimnastica Lavinia Milosvici, protagonista unui scandal fara precedent, in urma cu mai multi ani, dupa ce a pozat goala intr-o revista japoneza, a intrat intr-un con de umbra si nimeni nu a mai stiut nimic de ea o perioada buna de timp. Pana acum! Ea s-a retras in orasul natal, unde s-a casatorit cu un ofiter de politie din Lugoj si, ca orice familie, au incercat sa-si faca o casa si au decis sa cumpere un teren din custodia primariei Lugoj. A urmat un copil, pe care si l-au dorit si l-au iubit ca pe ochii din cap. Dupa patru ani insa, fetita campioanei s-a stins sub privirile neputincioase ale mamei ei, din cauza unei afectiuni care o chinuia inca de la nastere.

Lavinia a pozat pentru o revista japoneza

Ea s-a retras in orasul natal, unde s-a casatorit cu un ofiter de politie din Lugoj si, ca orice familie, au incercat sa-si faca o casa si au decis sa cumpere un teren din custodia primariei Lugoj. A urmat un copil, pe care si l-au dorit si l-au iubit ca pe ochii din cap. Dupa patru ani insa, fetita campioanei s-a stins sub privirile neputincioase ale mamei ei, din cauza unei afectiuni care o chinuia inca de la nastere.

Lavinia Milosivici si-a pierdut fetita, in 2008
Lavinia Milosivici si-a pierdut fetita, in 2008

Casa i-a ingropat in datorii

Acestia si-au facut intr-un final casa pe care au visat-o atata timp dupa ce au cumparat un teren de la primaria din Lugoj, iar anul trecut Lavinia a dat nastere unui baietel care i-a mai alinat din suparare. Tot raul parea spre bine, pana cand vestile proaste au rapus-o din nou. Totul, din cauza banilor. In prima faza, fosta gimnasta a fost executata silit pentru o datorie pe care o avea la banca, dupa ce a contractat un credit, cel mai probabil pentru a-si face casa. Instanta nu a admis niciun recurs si a pus-o in fata faptului implinit pe Lavinia Milosovici si pe sotul acesteia.Anul acesta a mai primit una rece. Primaria din Lugoj a actionat-o in instanta, tot din cauza unor datorii pe care fosta campioana nu a vrut sa le onoreze la timp.

Datoria mica, ambitia mare

Mai exact, dupa un calcul facut de cei la Finante, a reiesit ca aceasta trebuie sa plateasca un rest de TVA aferent tranzactiei pe care a incheiat-o pentru terenul pe care si-a construit casa. Suma nu este mare, de numai cateva sute de lei, potrivit unor surse, insa ambitia fostei sportive clar este mai mare.

“Doamna Milosovici nu a dorit sa plateasca acesti bani pe cale amiabila si s-a ajuns in instanta pentru recupererarea datoriei”, a declarat un oficial din cadrul primariei.

Lavinia Milosovici a mai facut obiectul unui mega scandal in urma cu mai multi ani, dupa ce impreuna cu alte doua colege de generatie, Claudia Presecanu si Corina Ungureanu, au pozat goale pentru o revista japoneza. Iard e-aici pana la un scandal monstru nu a mai fost decat un pas.
Sursa: CANCAN.RO