Life

Fostă concurentă de la iUmor, bătută de iubit. Bia Khalifa: „Am o stare de şoc”

Bia Khalifa, fosta concurentă de la iUmor, a fost bătută de iubit. Tânăra a ajuns la Institutul de Medicină Legala (IML) și a dezvăluit de la ce a pornit totul.
31.03.2022 | 21:12
Fosta concurenta de la iUmor batuta de iubit Bia Khalifa Am o stare de soc
Bia Khalifa a fost bătută de iubitul său. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Bia Khalifa fost bătută cu bestialitate de iubit și a ajuns la IML. Fosta concurentă iUmor a dezvăluit cum s-a ajuns la asta și ce crede că l-a determinat pe bărbat să o lovească.

Bia Khalia a fost bătută de iubit. Fosta concurentă iUmor nu-și poate reveni din șoc

Bia Khalifa a oferit un interviu pentru Antena Stars în care a povestit clipele cumplite prin care a trecut. Fosta concurentă iUmor susține că de când a fost agresată fizic de iubitul său are dureri de spate și de picior. Tânăra și bărbatul care a lovit-o sunt împreună de două luni.

ADVERTISEMENT

„Ieri m-am dus la IML pentru că mă simțeam rău și am asigurare medicală, să văd dacă e ceva grav. Mă doare spatele, piciorul stâng și am zis să fac cercetări”, a declarat Bia Khalifa.

Cu toate că a agresat-o fizic, bărbatul cu care tânăra are o relație susține că o iubește. Pe de altă parte, Bia Khalifa afirmă că până la ieșirea violentă, iubitul său i-a demonstrat că are sentimente pentru ea. Totuși, acesta încearcă să o învinovățească pentru cele întâmplate.

ADVERTISEMENT

„Situația este în felul următor. De două luni stau cu un tip pe care îl iubesc și e iubitul meu. El susține că mă iubește și până acum mi-a demonstrat asta, dar dintr-o dată, radical, s-a schimbat.

Am o stare de șoc. Nu am explicație, efectiv încearcă să dea vina pe mine. Eu nu îi fac nimic și totul a fost ok”, a adăugat fosta concurentă iUmor, conform SpyNews.ro.

ADVERTISEMENT

Care este motivul pentru care Bia Khalifa a fost bătută de iubitul său

Bia Khalifa a mărturisit că iubitul său este gelos atât pe manegerul ei, cât și pe un alt băiat cu care obișnuia să vorbească. Mai mult, fosta concurentă iUmor susține că deși încearcă să nu-l supere pe partenerul său, acesta consideră că are o atitudine nepotrivită și că vrea să pară superioară lui.

„S-a întâmplat ceva, probabil i-a spus cineva ceva, dar nu știu… Eu sunt o carte deschisă, sunt persoană publică, toată lumea știe totul despre mine.

ADVERTISEMENT

A fost gelos pe managerul meu, recunoscându-mi după că nu are nicio problemă cu el și pe încă un băiat, Andrei, cu care eu mai vorbeam, dar vorbeam din cauza faptului că mă șantajează să-i trimit bani, pentru că dacă nu îmi hărțuiește prietenii.

El susține că eu am un comportament superior, în ciuda faptului că eu tac”, a mai spus Bia Khalifa.

ADVERTISEMENT
Tags: