Life

Fostă concurentă de la Puterea Dragostei, momente pline de teroare. A crezut că nu mai scapă

12.11.2020 | 07:28
Fosta concurenta de la Puterea Dragostei momente pline de teroare A crezut ca nu mai scapa
ADVERTISEMENT

O fostă concurentă de la “Puterea Dragostei” a avut parte de momente pline de teroare după ce un bărbat a făcut o obsesie pentru ea. Este vorba despre Larisa Judele, care primea mesaje de la mai mulți fani și când era în emisiune, însă acum a dat peste un bărbat insistent. 

După ce a constatat că nu mai poate scăpa de el, Larisa a ales să-l blocheze pe rețelele sociale și a crezut că situația s-a rezolvat. Însă bărbatul respectiv nu s-a lăsat atât de ușor și a continuat să îi scrie.

ADVERTISEMENT

Chiar și după ce l-a blocat, acesta și-a făcut mai multe conturi false și a început să-i scrie, însă fosta concurentă a realizat imediat că este vorba despre același om, având aceleași cuvinte.

Fostă concurentă de la Puterea Dragostei, momente pline de teroare

Larisa Judele este una dintre cele mai apreciate concurente și a povestit despre cum a fost hărțuită pe rețelele sociale de un bărbat care nu voia să renunțe la a-i scrie.

ADVERTISEMENT

Individul respectiv nu doar că a făcut o pasiune pentru ea, ci mai mult o obsesie, dat fiind că nu s-a lăsat nici măcar atunci când a fost blocat.

“I s-a pus pata pe mine, dar la modul nasol. Îmi scrie email-uri în care spune că Dumnezeu a decis să fim împreună, că a auzit corul îngerilor, din-astea… E clar, este puțin dezechilibrat, puțin cam tare, și mă hăituiește acum.

ADVERTISEMENT

E blocat pe Facebook și Instagram, dar și-a făcut câteva conturi false, îmi scrie de pe ele, mă prind imediat că e tot el, are același discurs. Sunt, efectiv, terminată, mă simt abuzată de acest om”, a declarat Larisa în exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

Larisa nu este singura care a trecut printr-o asemenea întâmplare. Bărbatul a început să le scrie și prietenelor ei și să se dea drept un psiholog. Fosta concurentă a show-ului matrimonial de pe Kanal D este speriată și s-a gândit să apeleze la ajutorul Poliției dacă situația va mai continua.

ADVERTISEMENT

“I-a scris unei prietene de-ale mele cu care am tot apărut pe Instagram. I-a spus că e psiholog și că vrea să se întâlnească cu ea. Mi-a scris că știe și ce fac în timpul liber, mi-e frică să mai ies și pe stradă acum, dacă mă pândește pe undeva și îmi face ceva? Cred că, până la urmă, o să apelez la Poliție, să primească un ordin de restricție ceva, că așa nu pot să trăiesc”, a mai adăugat aceasta.

Larisa Judele a cunoscut succesul prin intermediul emisiunii “Puterea Dragostei”, după care Bogdan Mocanu a fost atras de ea. Cei doi aproape că au format un cuplu, însă șatena a respins ideea unei relații pe motiv că nu este bărbatul potrivit pentru ea.

“Bogdan Mocanu este, probabil, cel mai bun băiat de la Puterea Dragostei. Ce pot să spun de el? Mi-a plăcut și cum arată, și cum se comportă, și faptul că era genul de bărbat destul de sigur pe el. De aceea l-am și sărutat, la un moment dat.

(…) Nu sunt foarte multe de spus… dar am simțit că nu este bărbatul potrivit pentru mine. Adică este un tip sufletist, un băiat extraordinar, am devenit amici, dar nu e fix ceea ce aveam eu nevoie”, povestea Larisa acum ceva timp.

ADVERTISEMENT