Life

Fosta Faimoasă Amna, pronostic clar pentru finala Survivor România 2021: ”Doar ei pot câștiga”

Amna, prima concurentă eliminată de la Survivor România 2021, a făcut pronosticuri despre finala emisiunii.
02.06.2021 | 17:14
Fosta Faimoasa Amna pronostic clar pentru finala Survivor Romania 2021 Doar ei pot castiga
Amna e convinsa ca un Faimos va castiga Survivor Romania 2021 Sursa foto: Facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Amna, una dintre concurentele de la Survivor România 2021, a făcut, în exclusivitate pentru FANATIK, pronosticuri despre finala emisiunii.

Cine va fi câștigătorul Survivor România 2021?

Amna a fost prima concurentă eliminată de la Survivor România 2021, fosta Faimoasă având reale probleme de adaptare în Republica Dominicană.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, în perioada petrecută la Survivor România, Amna a apucat să lege prietenii și să își cunoască colegii de echipă, cu majoritatea rămânând în relații bune.

Iar când vine vorba de finala Survivor România 2021, Amna este convinsă că un reprezentant al Faimoșilor va câștiga trofeul și marele premiu al show-ului de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Amna mizează pe veteranii de la Survivor România 2021

În exclusivitate pentru FANATIK, Amna a recunoscut că este convinsă că unul dintre veteranii din echipa Faimoșilor va intra în posesia trofeului.

”Cred că finala va fi câștigată de Zanni sau de Elena Marin. Doar ei pot câștiga din punctul meu de vedere, sunt vechi, s-au adaptat acolo și au, amândoi, câteva avantaje pentru finală”, ne-a spus, în exclusivitate, Amna, fosta Faimoasă de la Survivor.

ADVERTISEMENT
Amna
Amna e convinsa ca finala Survivor Romania 2021 se va disputa intre Zanni si Elena Marin Sursa foto: Facebook

Astfel, a explicat cântăreața, Zanni este avantajat de felul lui de a fi, iar Elena Marin este admirabilă prin ambiția de care dă dovadă.

Amna crede că Zanni este un strateg desăvârșit

”Zanni este un strateg, și-a făcut, clar, planuri pentru Survivor, pentru finală. Este foarte bun și pe trasee, este susținut, este un favorit cert pentru câșgigarea trofeului”, a spus, pentru FANATIK, Amna, care, de altfel, recunoaște că îl simpatizează pe fostul ei coleg din echipa Faimoșilor.

ADVERTISEMENT

Mai mult, precizează Amna, experiența lui Zanni pe trasee este vizibilă pentru toți cei care urmăresc Survivor. ”Este unul dintre puținii care a rămas, care a rezistat, încă de la început, iar asta spune multe. De aceea este și atât de susținut”, a mai spus Amna.

Ce spune Amna despre Elena Marin?

Amna consideră că singurul concurent care îi poate produce o surpriză lui Zanni, în marea finală a Survivor România, este Elena Marin, Faimoasa fiind, de altfel, singura dintre fetele implicate în proiect care este încă acolo de la începutul show-ului în Republica Dominicană.

”Elena Marin este o fată extrem de ambițioasă, o admir pentru determinarea ei. Și, sincer, cred că are mari șanse să câștige. Țin cu ea că este femeie, iar pentru femei este mult, mult mai greu acolo, în concurs”, a mai precizat Amna, pentru FANATIK.

Amna ține legătura cu prietenii de la Survivor

Amna pare să se fi atașat de cei care au făcut parte din echipa Faimoșilor și, mai mult decât atât, ține legătura cu aceștia cât de des poate, chiar dacă ea nu a apucat să petreacă decât o scurtă perioadă alături de ei, la Survivor România 2021.

”Am filmat vlogul pe care îl am cu Jador, săptămâna trecută, acum cu Majda, sper să reușesc să filmez și cu Culiță. Cu el nu am apucat încă să vorbesc, Culiță abia s-a întors, iar eu eram plecată din țară, dar îl voi suna. M-am înțeles foarte bine cu el, trebuie să recunosc mi-a intrat la suflet, e un om cu totul și cu totul deosebit”, a mai spus Amna.

ADVERTISEMENT