Fotbal intern

Fosta iubită a lui Dan Lăzărescu, mesaj emoţionant: “Vei avea mereu locul tău în inima mea”

12.05.2020 | 10:31
Fosta iubita a lui Dan Lazarescu mesaj emotionant Vei avea mereu locul tau in inima mea
Fosta iubită a lui Dan Lăzărescu, mesaj emoţionant: "Vei avea mereu locul tău în inima mea"
ADVERTISEMENT

Fotbalul românesc este în doliu după ce Dan Lăzărescu a murit la 49 de ani. Luni seară, fostul arbitru cu ecuson FIFA s-a stins din viaţă, iar vestea a făcut rapid înconjurul ţării. Liubliana Nedelcu, fosta iubită a analistului TV, a postat un mesaj emoţionant pe contul personal de Facebook, la scurt timp după aflarea veştii.

Fosta iubită a lui Dan Lăzărescu, mesaj emoţionant. Ce a postat pe Facebook

“Nici măcar nu știu cum să încep! A fost unul dintre puținii bărbați despre care știu că m-a iubit! Și care a încercat atât cât a durat relația noastră să mă facă să mă simt specială! Și a reușit! Dar lucrurile nu sunt întotdeauna așa cum ni le dorim noi, ci apar situații în care o relație de iubire se duce, dar rămâne prietenia!

ADVERTISEMENT

Prietenie si respect pe care amândoi le-am păstrat! Este al doilea om bun pe care Dumnezeu îl ia din viața mea mult prea devreme! Drum lin către îngeri, dragul meu! Vei avea mereu locul tău în inima mea!”, a fost mesajul postat de Liubliana Nedelcu după ce Dan Lăzărescu a murit la 49 de ani.

Constantin Zotta şi amintirile pe care le are cu Dan Lăzărescu

Constantin Zotta şi Dan Lăzărescu au arbitrat împreună în repetate rânduri în primele două ligi din România. Acesta a rememorat câteva momente din carieră şi a dezvăluit cum a devenit primul arbitru asistent din ţara noastră care a dictat un penalty.

ADVERTISEMENT

“A fost obligat să renunţe repede la arbitraj din cauza problemelor cu spatele, dar era unul extrem de bun. Un vizionar chiar. Mi-aduc aminte de un meci jucat la Bistriţa în care Dan a dictat de la margine penalty.

A fost primul arbitru de linie de la noi care a dictat un penalty! M-a luat prin surprindere, dar am mers pe mâna lui. Nici nu mai ştiu pentru cine a fost lovitura de la 11 metri, în cap mi-a rămas personalitatea de care a dat dovadă.

ADVERTISEMENT

Cum a eliminat un fotbalist din Liga 2

Altă dată, primisem un meci în Liga a 2-a, cred că la Hunedoara. Urma să arbitrăm împreună un meci internaţional şi atunci ni se dădea înainte un joc considerat mai simplu. La Hunedoara nu era chiar aşa, dar era de liga secundă.

A semnalizat la un moment dat şi mi-a spus să-i dau cartonaş roşu unui jucător. Acum pare ceva obişnuit, dar la vremea aia nu era.

ADVERTISEMENT

Şi observatorul ne-a luat la rost după meci că nu se face aşa ceva, că faza era foarte departe de asistent, că mingea era în altă zonă. I-am dat credit sută la sută şi la Comisie s-a dovedit că avea dreptate”, a povestit Constantin Zotta.

ADVERTISEMENT