Life

Fosta iubită a lui Dani Oțil a ajuns în fața altarului. Cine este bărbatul căreia i-a spus ”Da!”

Fosta parteneră a lui Dani Oțil s-a căsătorit în acest weekend. A mers în fața altarului și i-a spus ”Da!” unui cunoscut kinetoterapeut.
26.09.2022 | 19:31
Fosta iubita a lui Dani Otil a ajuns in fata altarului Cine este barbatul careia ia spus Da
Ioana Uretu s-a căsătorit cu un renumit kinetoterapeut. Sursa foto: Instagram, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dani Oțil și Ioana Uretu au fost unul dintre cele mai celebre cupluri din showbiz. În acest weekend, Ioana Uretu a spus ”Da!” unui cunoscut kinetoterapeut.

Ioana Uretu, fosta lui Dani Oțil, s-a căsătorit cu un kinetoterapeut

Ioana Uretu și-a găsit liniștea în brațele lui Costin Craiu. Cu acesta a mers în fața altarului duminică, iar nunta s-a desfășurat într-o locație de lux din Capitală.

ADVERTISEMENT

Printre invitații de la petrecere s-au aflat și vedete, scrie Spynews. Cei doi proaspăt căsătoriți sunt foarte discreți cu viața lor personală, pe conturile lor de socializare fiind foarte puține fotografii.

Ioana Uretu
Ioana Uretu, fosta iubită a lui Dani Oțil. Sursa foto: Instagram

Cine este, mai exact, Ioana Uretu

Ioana Uretu (32 ani) a ajuns în atenția publică după ce a avut o relație cu Dani Oțil sau Ștefan Lungu. În prezent, ea deține o afacere cu dulciuri, flori și cărți, fiind pasionată de gătit încă din copilărie.

ADVERTISEMENT

Pe parcursul poveștii lor de iubire, Ioana Uretu și Dani Oțil au fost foarte discreți. Deși erau surprinși adesea de paparazzi împreună, au evitat să-și confirme relația.

În ceea ce-l privește pe Dani Oțil, acesta formează acum un mariaj cu Gabriela Prisăcariu, de profesie model. Cei doi au devenit anul trecut și părinții micuțului Luca Tiago.

ADVERTISEMENT

”Dragul meu „Cârcel” sau „Mâini de bătrânel”,

Nu mă apuc acum să îți scriu mult, pentru că am mai scris acum 10 ani o scrisoare și 6 milioane de români au vorbit doar despre asta o vară întreagă…?

Ți-aș compune un cântec, o poezie, cum fac alți tați mai talentați. Ar suna prost amândouă si nu vreau să te fac de râs din prima zi de viață… Avem timp pentru asta.

ADVERTISEMENT

Îți las rândurile astea aici, ca peste 10, 15 ani să dai scroll juma de oră până ajungi la postare și să înțelegi starea noastră, cat de mult te-am dorit, dar și panica ce ne-a cuprins…

Dar, dacă părinții mei, care au muls și vaca, au terminat și facultate s-au descurcat cu mine… Eu zic că reușim ceva (…)”, este o parte din mesajul postat de Dani Oțil pe rețelele de socializare, la scurt timp după ce a devenit tată.

ADVERTISEMENT