News

Fosta iubită a lui Florin Pastramă, declarații intime: ”Lua pastile! Le-am găsit într-un sertar!”

27.03.2019 | 16:52
Raluca Podea dezvăluie detalii intime din relația cu Florin Pastramă!

Fosta iubită a lui Florin Pastramă a făcut dezvăluiri intime din timpul relației cu acesta. Blondina a fost invitată la emisiunea La Măruță, unde a povestit cu lux de amănunte ce s-a petrecut, de fapt, în cei doi ani de relație alături de bărbat, după ce concurentul de la Ferma a înșelat-o chiar cu o coechipieră, nu oricare, ci fosta soția a lui ilie Năstase. ”În primă fază, mi-a fost milă de el, de aia am stat cu el! Am zis hai să fac un bine! Așa am început noi relația, el fiind foarte insistent! “

Raluca Podea, fosta iubită a lui Florin Pastramă, detalii intime

Raluca Podea a spus tot! Blondina a recunoscut cum a început relația cu concurentul de la Ferma și ce s-a petrecut între ei pe parcursul a doi ani de locuit împreună.  ”Lua pastile și mă prostea după ce le-am găsit într-un sertar. Mi-a zis că i le-a dat vără-su ca să citească prospectul! El crede că mă prostea pe mine!

Păi pe Brigitte a terminat-o repede, dacă nu a avut pastilele la el. S-au întâmplat multe acolo, nu s-a putut da la televizor, dar eu îi știu fața aia de leșinat.”

Raluca Podea, detalii extrem de intime din viața de cuplu alături de Florin Pastramă
Raluca Podea, detalii extrem de intime din viața de cuplu alături de Florin Pastramă

Raluca Podea vrea să-l cunoască pe iubitul Brigittei, Cornel Oană

”Chiar vreau să îl cunosc pe Cornel! Vin și mâine dacă e invitat. poate, cine știe! El nu a știut multe! Brigitte face biserica de râs. Zice că e pocăită, că citește Biblia și uite ce face!”, a spus aceasta la Pro TV. De asemenea, fotomodelul a dezvăluit faptul că Florin Pastramă a avut mereu o slăbiciune pentru femeile mai în vârstă și bine puse la punct pe plan financiar.

”L-am prins la club cu o femeie mai în vârstă cu 4 copii. Cred că și cu mine tot din interes a stat! M-a vândut la primul colț, după ce au început să se miște anumite lucruri”, a spus blondina, explicând atracția lui Pastramă către fosta soție a lui Ilie Năstase. ”Nu, nu-l mai iubesc! E imposibil să iubești o asemenea persoană! (…) M-a deranjat atitudinea ei! Ea nu e femeie, nu-i normal ce îi făcea când vorbeam cu el pe cameră!”, a mai declarat aceasta.

Tags: