Două tragedii pentru Floyd Mayweaher în decurs de o săptămână. Fosta iubită și unchiul acestuia au încetat din viață

Flaviu Popa   
în Box
18/03/2020, 10:01
Două tragedii pentru Floyd Mayweaher în decurs de o săptămână. Fosta iubită și unchiul acestuia au încetat din viață
Două tragedii pentru Floyd Mayweaher în decurs de o săptămână. Fosta iubită și unchiul acestuia au încetat din viață. Credit line: Mary Ann Owen / Wenn / Profimedia

Fosta iubită a lui Floyd Mayweather și totodată mamă a copiilor pugilistului, a fost găsită moartă în mașina personală de către polițiștii din Los Angeles.


UPDATE, 18 martie, 10:05. Pierdere grea suferită de starul boxului mondial, Floyd Mayweather. Unchiul acestuia, Roger Mayweather, a încetat din viață la vârsta de 58 de ani. Este a doua tragedie din viața lui Floyd în ultima săptămână, după decesul fostei sale iubite survenit pe 11 martie.

Nu se știe exact cauza decesului, însă presa de peste ocean scrie că Roger Mayweather avea probleme de sănătate de câțiva ani. Roger avea problemele mentale și suferea și de diabet. În urmă cu cinci ani, ”Unchiul meu, Roger, și-a pierdut mult din amintirile boxului. Abia a trecut de 50 de ani, dar pare că ar fi un bătrân de 80″.

De Roger Mayweather se leagă cariera lui Flyod, unchiul acestuia fiind cel care l-a ajutat mult în a ajunge un boxer de super-clasă.

  • 72 de lupte a susținut în carieră Roger Mayweather

Știrea inițială: 11 martie, 17:19

Josie Harris, găsită moartă mașină

Josie Harris (40 de ani), fosta iubită a celebrului boxer Floyd Mayweather, a fost în centrul atenției în 2010, atunci când a fost bătută de Mayweather.

De altfel, boxerul a și fost închis timp de două luni pentru că i-a aplicat o corecție fizică iubitei de atunci.

Judecătorii l-au trimis pe sportiv după gratii atunci când au aflat că Mayweather i-a aplicat o corecție fizică iubitei de față cu fiul lor.

Deși nu au fost căsătoriți niciodată, Floyd și Josie Harris au împreună trei copii: Koraun, Zionr și Jirah.

Conform reprezentanților poliției din Los Angeles, citați de publicația britanică Daily Mail, moartea femeii nu este suspectă.

Jurnaliștii americani de la TMZ reamintesc că Mayweather și Harris, care au fost împreună din 1995 până în 2010, s-au războit vreme bună în tribunale.

În prezent, un proces prin care Harris îi cerea daune de 20 de milioane de dolari lui Mayweather după ce boxerul declarase într-un interviu că fosta lui iubită se droga în perioada când erau împreună.

Josie Harris a fost o actriță aspirantă, însă nu a dat niciodată lovitura la Hollywood. Fosta iubită a lui Mayweather a avut doar câteva apariții sporadice în producții obscure.

  • 20 de milioane de dolari i-a cerut Harris lui Mayweather despăgubiri pentru că a făcut-o drogată
Închide ×