News

Fosta iubită a lui Gheorghe Turda, bolnavă! Și-a anulat toate evenimentele

27.03.2019 | 08:15
Fosta iubita a lui Gheorghe Turda bolnava Sia anulat toate evenimentele

Nicoleta Voicu, fosta iubită a lui Gheorghe Turda, a scris pe o rețea de socializare că nu se simte foarte bine, așa că pentru o perioadă își dorește numai liniște, astfel că și-a anulat toate emisiunile unde trebuia să fie prezentă. Probabil, intepreta de muzică populară se simte copleșită de toate evenimentele mai puțin plăcute din viața sa, printre care și despărțitea de îndrăgitul artist.

Fosta iubită a lui Gheorghe Turda a scris pe o rețea de socializare că este bolnavă

„Două emisiuni săptămâna aceasta și două saptamana viitoare. Vor fi reprogramate. Cand, nu vă pot spune acum. Voi răspunde și voi onora toate emisiunile la care voi fi invitată, dar pentru o perioadă am nevoie de o pauză.  O stare de rău generală, oboseală și dorința aceea de nimic. Cred ca am și o fiere care trage semnale grave de alarmă. Am certitudinea că nu le pot ignora la infinit.

M-au durut toate câte au fost și, de parcă nu era destul, au venit la pachet cu trădări din partea oamenilor la care nu mă așteptam. Prietene dragi, oameni cu care am colaborat, cărora nu le am spus NU niciodată, dar care n au putut răspunde cu aceeași față a monedei. Doare si doare rău.Pentru o perioadă imi doresc liniște!!!”, a scris Nicoleta Voicu în mediul online.

Fosta iubită a lui Gheorghe Turda, bolnavă! Și-a anulat toate evenimentele
Artista și-a anulat toate evenimentele din perioada următoare

”Am ales să-l las cu lumea”

Vă reamintim că Nicoleta și Gheorghe Turda s-au despărțit la începutul lunii martie, după ce totul părea că revine la normal. Cei doi au decis ca drumurile lor să se despartă din cauza dezechilibrului dintre ei, Nicoleta acuzându-l pe artist că ar fi mințit în presă în legătură cu darul pe care i l-a luat de ziua lui, dar și de multe alte nereguli din relația lor. „Acesta a fost cadoul meu. Nu sunt de firmă, ca borseta despre care a vorbit, dar nu există ca și cadou din partea mea.

Din puținul pe care-l mai am, am rupt o sumă modică pentru el dar destul de importanta pentru mine, și mult suflet, pentru acel aranjament de flori. Nu am fost prima care i-a urat „la mulți ani!”, ci ultima, pe la orele 21.00.Am ales să-l las cu lumea, știind cât de importantă este pentru el lumea și nu Nicol. Totul a fost un răspuns la dorința lui de a ne împăca, exprimată public. Pentru domnul Turda totul trebuie să fie de firmă și pompos, asta exprimă valoarea omului și se ridică la nivelul lui, raportat la câștigurile sale, nu la suflet”, a explicat Nicoleta Voicu, pentru spynews.ro.