Fotbal international

Fosta iubită a lui Horia Tecău și actualul ei partener, Ezequiel Lavezzi, șantajați cu filmări intime

13.05.2020 | 14:58
Fosta iubita a lui Horia Tecau si actualul ei partener Ezequiel Lavezzi santajati cu filmari intime
ADVERTISEMENT

Natalia Borges, fotomodelul brazilian care a fost o bună perioadă de timp, până spre sfârșitul anului trecut, iubita tenismanului român Horia Tecău, este subiectul unui scandal de șantaj cu filmări intime pe care le are cu actualul ei partener, ex-fotbalistul argentinian Ezequiel Lavezzi.

Ce scrie cotidianul La Nacion despre șantajul la adresa Nataliei și a lui Ezequiel

Cotidianul La Nacion oferă informații asupra acestui caz de șantaj, în care autorii au luat legătura atât cu fostul jucător de la Napoli și PSG, cât și cu frumoasa braziliancă.

ADVERTISEMENT

„Au început să îi scrie de pe două conturi de Instagram. Nu numai lui, ci și iubitei sale, modelul brazilian Natalia Borges, cu care locuiește.

Li se cer 5.000 de dolari pentru fiecare filmare și pentru fiecare conversație

Mai exact, acei oameni i-au spus că au videoclipuri și dețin mai multe conversații cu ei doi. Este incredibil. Chiar dacă informațiile ar fi false, tot este vorba despre un șantaj cu bani”.

ADVERTISEMENT
Fosta iubită a lui Horia Tecău și actualul ei partener, Ezequiel Lavezzi, șantajați cu filmări intime. Natalia este un apreciat fotomodel brazilian. Foto: Sunglasscurator.com

Șantajiștii au cerut să li se plătească sume de câte 5.000 de dolari pentru fiecare filmare și fiecare conversație intimă dintre cei doi. Lavezzi a decis să depună plângere penală în Argentina. El s-a retras anul trecut, la vârsta de 34 de ani, după ce a activat ultima dată în China, la echipa Hebei China Fortune, unde avea un salariu anual de 25 de milioane euro.

L-a cunoscut pe Lavezzi și au făcut împreună carantina

Natalia Borges a decis de comun acord spre finalul anului trecut să își încheie relația cu Horia Tecău,atât din cauza distanței care îi separa pe cei doi cât și a faptului că românului nu i-au plăcut proiectele în care se implicase brazilianca.

ADVERTISEMENT
Fosta iubită a lui Horia Tecău și actualul ei partener, Ezequiel Lavezzi, șantajați cu filmări intime. Natalia Borges pe vremea când se iubea cu Horia Tecău. Foto: Doartenis.com

Natalia a acceptat, pentru a-i crește celebritatea, oferta de a apărea în anumite pictoriale incendiare, pe care Horia Tecău le-a considerat mult prea îndrăznețe, chiar indecente și nu afost de acord cu acest lucru. Natalia și-a făcut consacrarea ca fotomodel apărând și în celebra revistă americană Sports Illustrated. Ea l-a cunoscut la puțin timp după despărțirea de Tecău pe Ezequeil Lavezzi, cu care s-a și mutat și a petrecut perioada de carantină impusă de pandemia de COVID 19.

Tags: