ADVERTISEMENT
Fotbal international

Fosta iubită a lui Jerome Boateng, găsită moartă în apartament. Relația s-a încheiat acum o săptămână

Autor: Eduard Dimiean | 10.02.2021 | 17:18
Fosta iubită a lui Jerome Boateng, găsită moartă în apartament. Relația s-a încheiat acum o săptămână
Șoc pentru Jerome Boateng. Fosta sa iubită, găsită moartă în apartament

Șoc în viața personală pentru fotbalistul lui Bayern Munchen, Jerome Boateng, după ce fosta sa iubită, de care s-a despărțit în urmă cu o săptămână, a fost găsită moartă în apartament.

ADVERTISEMENT

Relația lui Boateng cu Kasia Lenhardt a durat 15 luni, luând sfârșit pe data de 2 februarie, moment în care cei doi și-au anunțat în mod oficial depărțirea.

Poloneza în vârstă de 25 de ani, a fost găsită moartă în apartament, după un contol efectuat de către poliția germană în urma unei sesizări cu privire la o tentativă de suicid.

ADVERTISEMENT

Șoc pentru Jerome Boateng. Fosta sa iubită, găsită moartă în apartament

“Ieri, a fost în desfășurare o operațiune a poliției în Charlottenburg pentru o suspiciune de sinucidere. Trupul fără viață a unei persoane a fost găsit în apartament. Nu există indicii că ar mai fi altcineva implicat“, informează cotidianul The Sun.

Încă de la începutul relației dintre cei Boateng și Kasia Lenhardt au existat scandaluri. Aceasta a fost acuzată de către fosta soție a lui Boateng, Rebecca Silvera, că a provocat o ruptură în familia fotbalistului, fără să îi pese de consecințe.

ADVERTISEMENT

În momentul despărțiri de Kasia, Jerome Boateng a susținut acest fapt pe rețelele de socializare: “Kasia a devenit iubita mea după ce mi-a distrus relația cu Rebecca și cu familia mea și m-a șantajat. Așa că am decis să rămân cu ea și să încerc să fac tot ce pot să meargă.”

“Acționez în interesul familiei”, declara Boateng cu o săptămână în urmă

Jerome Boateng susține că s-a despărțit de fosta sa iubită în interesul familiei: “O să mergem pe drumuri separate de acum înainte. Este un fapt regretabil, dar în intersul familiei mele și al copiilor.

ADVERTISEMENT

A trebuit să mă hotărăsc și să iau o decizie fermă. Îmi cer iertare tuturor pe care i-am rănit prin acțiunile mele, și în special fostei mele soții Rebecca și copiilor noștri. Sunt foarte dezamăgit de ceea ce am făcut. 

Un bărbat trebuie să își asume responsabilitatea și asta vreau să fac în acest moment. Acționez în interesul familiei și al copiilor. Îi doresc tot binele Katiei. Jerome Boateng”, scria fotbalistul lui Bayern, pe rețele de socializare în momentul despărțirii.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!