Sport

Fosta iubită a lui Maradona rupe tăcerea: “Problema lui Diego e alta”

03.11.2020 | 23:05
Fosta iubita a lui Maradona rupe tacerea Problema lui Diego e alta
ADVERTISEMENT

Fosta iubită a marelui fotbalist Diego Maradona, rupe tăcerea cu privire la starea de sănătate a acestuia și susține că problema sa este cu totul alta decât cea prezentată.

Geniul fotbalului mondial, Maradona se află internat într-un spital din La Plata, Argentina, datorită unor probleme de sănătate.

ADVERTISEMENT

Acesta va suferi o operație pe creier datorița unui hematom apărut în urma unui traumatism cranian.

Fosta iubită a lui Maradona: “Problema lui Diego e alta”

Fosta iubită a legendarului fotbalist, Rocio Oliva, încearcă pe această cale să atragă atenția unei probleme care, conform spuselor ei, îi eclipsează starea de sănătate: “Nu înțeleg de ce lumea crede că Diego e trist din cauza mea. Probabil vor să găsească un țap ispășitor dacă se întâmplă ceva. Diego a fost numit antrenor la Gimnasia la Plata acum un an.

ADVERTISEMENT

De când m-am despărțit de el, nu am mai vorbit niciodată cu el. Dar atunci era un alt Diego, unul care putea vorbi! Acum nu mai e capabil. Acesta e adevărul, Diego a mai fost internat, a făcut analize, dar acum starea lui s-a agravat.

Poți să-i dai vitamine să-l hidratezi, dar nu asta e soluția. Diego ia pastile ca să doarmă, iar marea lui problemă e alcoolul, toată lumea știe asta. Cine zice altceva e un mincinos. El ar trebui internat într-o clinică pentru dependenții de alcool” a fost declarația lui Rocio Oliva.

ADVERTISEMENT

Cum a fost tratat Maradona de către fosta sa iubită

Diego Maradona și Rocio Oliva s-au cunoscut în 2012, iar în 2014, fostul fotbalist a cerut-o de soție pe Oliva când aceasta avea 24 de ani. Maradona a fost căsătorit timp de 17 ani cu Claudia Villafane, care s-a despărțit în 2003.

În 2018, Diego a fost dat afară din casă de către iubita sa, o locuință aflată în Buenos Aires. Proprietatea fusese un cadou a lui Maradona însă Oliva a decis să îl atace și mai dur pe acesta.

ADVERTISEMENT

Aceasta a încărcat pe un site de socializare o fotografie în care apare alături de vitrina cu trofee a celor River Plate, marea rivală a celor de la Boca Juniors, echipa la care Diego a cunoscut cele mai mari succese în fotbalul intern.

 

ADVERTISEMENT