Sport

Fosta jucătoare de tenis Ashleigh Barty va participa la o serie de turnee de golf alături de Pep Guardiola, Harry Kane și Oscar de la Hoya

Campioana de la Australian Open, Ashleigh Barty, retrasă între timp din tenis, a fost invitată la o serie de turnee de golf alături de nume uriașe din fotbalul mondial precum Pep Guardiola și Harry Kane.
19.04.2022 | 18:19
Fosta jucatoare de tenis Ashleigh Barty va participa la o serie de turnee de golf alaturi dePep Guardiola Harry Kane si Oscar de la Hoya
ADVERTISEMENT

Triplă câștigătoare de turnee Grand Slam Ashleigh Barty și-a anunțat retragerea din circuitul mondial de tenis. Australianca se bucură în continuare de popularitate și a fost invitată să participe la turneul de golf Icon Series, alături de nume la fel de importante din sportul mondial.

Ashleight Barty va face echipă cu Pep Guardiola și Harry Kane

Fosta jucătoare de tenis este o împătimită a golfului și chiar a anunțat că va încerca să-și construiască o carieră în acest sport. De altfel, Ashleight Barty este o prezență constantă, în ultimii ani, la turnee de golf pentru amatori.

ADVERTISEMENT

Acum a venit momentul să facă un pas în față. Organizatorii Icon Series, un turneu demonstrativ de golf care se va derula în SUA, Europa, Asia și Australia, au invitat-o să participe alături de nume uriașe din sportul mondial.

În turneul mondial se vor înfrunta echipele de golf al Statelor Unite ale Americii și cea a Restului Lumii, din care va face parte și campioana de la Australian Open.

ADVERTISEMENT

Alături de fosta jucătoare de tenis din echipa Restului Lumii mai fac parte managerul lui Manchester City, Pep Guardiola, fan declarat al golfului, și căpitanul naționalei Angliei, Harry Kane.

Fostul multiplu campion mondial de box Oscar de la Hoya, respectiv Saul ”Canelo” Alvarez  campionul în exercițiu al categoriei super mijlocie, ambii din Mexic, completează echipa lumii.

ADVERTISEMENT

Din echipa SUA fac parte, între alții, fostul multiplu campion olimpic și mondial la natație Michael Phelps, dar și fostul mare jucător de fotbal american Ben Roethlisberger.

Primul turneu din Icons Series va avea loc la Liberty National din New Jersey (SUA), în luna iunie. Aceasta va fi de altfel singura reprezentație pe pământ american, celelalte evenimente urmând să se desfășoare în Europa, Asia și Australia.

ADVERTISEMENT

Ashleight Barty este înscrisă într-un club de golf, în Queensland, având statut de stagiară profesionistă. Specialiștii australieni în golf îi acordă credit fostei jucătoare de tenis pe care o văd capabilă să câștige titlul național la Antipozi.

ADVERTISEMENT