Life

Fosta Miss Europe, acuzată că ar fi vrut să își otrăvească iubitul, complota cu oamenii de încredere ai multimilionarului! Exclusiv

Fosta Miss Europe, Andreea Coman, acuzată că ar fi vrut să își otrăvească iubitul, pe multimilionarul Adrian Petru Luca, formase, pare-se, o adevărată rețea, reușind astfel să îl prindă în păienjenișul acesteia pe omul de afaceri din vestul țării.
09.09.2021 | 18:08
Fosta Miss Europe acuzata ca ar fi vrut sa isi otraveasca iubitul complota cu oamenii de incredere ai multimilionarului Exclusiv
Milionarul care ar fi fost otravit de Andreea Oman a fost tradat de omul de incredere Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Povestea otrăvirii lui Adrian Petru Luca de una dintre cele mai frumoase românce, Andreea Coman, pare să fie, în fapt, abia vârful iceberg-ului, FANATIK aflând, în exclusivitate, că fosta Miss Europe ar fi creat un adevărat păienjeniș de relații în jurul afaceristului.

Afaceristul otrăvit, trădat de apropiați

Conform unor informații confirmate și de Adrian Petru Luca, Andreea Coman ar fi reușit să îl convingă pe fostul șofer al milionarului să fie interfața negocierilor dintre ea și el în momentul în care au apărut primele probleme în cuplu.

ADVERTISEMENT

Evident, milionarul timișorean nu bănuia absolut nimic, iar șoferul lui, om de încredere, era cel care, adeseori, îi sugera lui Adrian Petru Luca să îi facă mici cadouri fostei iubite. Mici, în sensul, evident, că nu ocupau mult spațiu, majoritatea respectivelor cadouri fiind transferate, online, direct în contul bancar al divei.

Iar un asemenea moment ar fi fost, susține omul de afaceri, în perioada în care, deja, Andreea Coman ar fi intrat în posesia apartamentului de sute de mii de euro din București și, brusc, s-ar fi supărat pe Adrian Petru Luca atunci când acesta s-ar fi înființat la ușa casei pe care a plătit-o pentru a se vedea cu ea.

ADVERTISEMENT

Iar atunci, Andreea Coman, fără să stea prea mult pe gânduri, a cerut un ordin de protecție împotriva afaceristului timișorean, susținând că s-ar fi simțit în pericol în momentul unui schimb de replici cauzat de faptul că nu i-a permis accesul în penthouse-ul pe care l-a primit ca donație.

Șoferul milionarului, intermediarul cadourilor

Reușind, la rândul lui, să îi câștige încrederea milionarului aflat în relație cu Andreea Coman, șoferul acestuia pare să se împrietenească repede cu fosta Miss Europe. Și cum Adrian Petru Luca are majoritatea afacerilor în partea de vest a țării, iar Andreea Coman locuia în București, în apartamentul de lux cumpărat de acesta, șoferul omului de afaceri avea ca ”misiune” să îi ducă, la cererea afaceristului, buchete de flori peste buchete de flori, precum și alte cadouri sau surprize care ar face fericită orice femeie.

ADVERTISEMENT

Doar că, în vara anului 2020, pe fondul unor certuri, Andreea Coman obține acel ordin de restricție, iar Adrian Petru Luca găsește, chiar în șoferul lui, un sfătuitor extrem de inspirat…

Mai exact, șoferul de încredere al afaceristului a devenit ”puntea de legătură” între supărata Andreea Coman și Adrian Petru Luca, cel care ar fi făcut tot ce îi stătea în putință pentru a se împăca, la acea vreme, cu bruneta pe care o iubea.

ADVERTISEMENT

Iar la sugestia șoferului, Adrian Petru Luca s-a apucat să transfere sume uriașe de ani în contul iubitei supărate pentru a o face fericită. Sume care, spune Adrian Petru Luca, au ajuns la ordinul a sute de mii de euro…

Șoferul afaceristului, chemat în judecată

Andreea Coman, fosta iubită a afaceristului, cea care, susține Adrian Petru Luca, ar fi încercat să îl otrăvească, este implicată în nu mai puțin de 18 procese, dintre care șase sunt în sfera penalului, Miss Europe fiind acuzată, printre altele, de înșelăciune, fals în declarații, șantaj și tentativă de omor.

Iar fostul șofer al lui Adrian Petru Luca, identificat, conform portalului instanțelor, sub numele de Vasile Iliescu, are și el câteva procese, dintre care unul pentru evaziune fiscală (în sfera penalului) și două în civil, pentru restituirea unor împrumuturi.

Adrian Pentru Luca susține că a fost otrăvit de fosta iubită

Adrian Petru Luca a depus plângeri penale pe numele fostei sale iubite, Andreea Coman, susținând că ar fi fost otrăvit cu mercur, prezentând, drept dovadă, și analize amănunțite, drept probe. De altfel, la înfățișarea în fața judecătorilor de acum două zile, cererea de administrare a probelor fiind admisă.

Mai mult, în cele 18 procese aflate pe rol împotriva Andreei Coman, omul de afaceri timișorean în cere acesteia restituirea bunurilor pe care i le-a donat, – în valoare de peste 2 milioane de euro- în speranța că vor deveni soț și soție, așa cum îi promisese fosta Miss Europe, dar și daune morale care depășesc 10 milioane de euro.

ADVERTISEMENT