Life

Fosta nevastă a lui Bill Gates l-a dat uitării pe miliardar! Cine ar fi noul ei iubit

Melinda Gates, fosta nevastă a lui Bill Gates, ar avea un nou iubit, la mai bine de un an de când a divorțat de miliardar.
10.11.2022 | 16:48
Fosta nevasta a lui Bill Gates la dat uitarii pe miliardar Cine ar fi noul ei iubit
Fosta soție a liui Bill Gates ar avea un nou iubit. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Melinda Gates (58 de ani), fosta nevastă a lui Bill Gates (67 de ani), ar avea un nou iubit. În urmă cu mai bine de un an, aceasta a divorțat de miliardar după 27 de ani de căsnicie.

Fosta nevastă a lui Bill Gates ar avea un nou iubit

Bill și Melinda French Gates au divorțat pe cale amiabilă anul trecut. Fosta soție a fondatorului Microsoft se pare că și-a refăcut viața de atunci.

ADVERTISEMENT

Filantroapa ar fi împreună cu un fost jurnalist, iar cei doi se întâlnesc deja de ceva timp, după cum arată presa internațională. Deocamdată niciun reprezentant al miliardarei nu a comentat subiectul, scrie People.

Melinda Gates ar avea o relație cu Jon Du Pre (63 de ani), un fost reporter care a lucrat în calitate de corespondent pentru Fox News de la finalul anilor ’90 și până la începutul anilor 2000, potrivit TMZ.

ADVERTISEMENT

De câteva luni, cei doi își petrec timpul împreună. În aprilie au asistat la un meci de baschet între Brooklyn Nets și Boston Celtics. De altfel, aceștia au fost surprinși în public alături de alți membri ai familiilor lor.

Încă de când a divorțat de Bill Gates, Melinda Gates nu a mai fost văzută atât de des în public.

ADVERTISEMENT

Presupusul iubit al Melindei Gates are trei copii dintr-o căsnicie anterioară, relatează Page Six. Jon Du Pre este autor, iar acum lucrează în domeniul comunicării strategice.

Melinda Gates și Jon Du Pre nu au făcut până acum declarații publice despre presupusa lor legătură amoroasă. Fiica cea mică a filantroapei îl urmărește pe Instagram pe fostul reporter de la Fox News.

ADVERTISEMENT

Bill și Melinda Gates au divorțat în 2021, după 27 de ani de căsnicie

Este pentru prima dată când se speculează că fosta soție a lui Bill Gates ar avea pe altcineva de la divorțul finalizat în august 2021.

Cei doi au anunțat divorțul în mai 2021, atunci când au depus și cererea. Omul de afaceri a fost căsătorit cu Melinda Gates timp de 27 de ani.

Amândoi s-au ocupat în continuare de fundația pe care au fondat-o împreună în 2000. Deși au divorțat, cei doi foști soți au rămas în relații bune.

De altfel, Melinda Gates a spus că îi dorește binele celui care i-a fost alături mai bine de un sfert de secol.

Bill și Melinda Gates au împreună trei copii, Jennifer (26 de ani), Rory (23 de ani) și Phoebe (20 de ani).

În martie, fosta soție a lui Bill Gatea a declarat, în cadrul unui interviu, că este pregătită de o nouă relație.

“Sper ca acest lucru să se întâmple din nou pentru mine.”, a spus aceasta într-un interviu pentru postul american CBS.

Divorțul de Bill Gates a fost o perioadă “incredibil de dureroasă, în nenumărate feluri”, după cum a spus recent fosta soție a miliardarului pentru revista Fortune.

ADVERTISEMENT
Tags: