Life

Fosta nevastă a lui Elton John a încercat să se sinucidă. Filmul unei drame de neimaginat

26.08.2020 | 12:22
Fosta nevasta a lui Elton John a incercat sa se sinucida Filmul unei drame de neimaginat
Elton John, alături de fosta soție, Renate Blauel. Sursa foto: The Guardian
ADVERTISEMENT

Fosta nevastă a lui Elton John a încercat să își ia viața în luna de miere. Despre dramaticul moment presa a aflat abia recent, căci vorbim despre un episod depresiv care a avut loc în anul 1984.

Fosta soție a lui Elton John susține că mariajul cu acesta a împins-o la sinucidere

Renate Blauel, femeia care i-a fost alături celebrului artist britanic a vrut să își ia viața la Saint-Tropez luând o supradoză de Valium (denumirea americană pentru diazepam).

ADVERTISEMENT

Femeia a suferit foarte mult în timpul căsniciei cu John, cel mai probabil bănuind că acesta era homosexual, iar asta nu a putut fi suportat de ea.

Potrivit unor documente care au intrat în posesia jurnaliștilor de la BBC, Renate a fost extrem de mâhnită pentru că mariajul ei nu funcționa și își dorea să uite de tot în luna de miere pe care a petrecut-o alături de cântăreț în urmă cu mai bine de 35 de ani.

ADVERTISEMENT

Despărțirea de Elton a fost una destul de controversată, cei doi fiind implicați într-un proces de divorț în care femeia i-a cerut despăgubiri starului de 3 milioane de lire sterline, cel mai probabil pentru depresia pe care i-ar fi provocat-o.

Cum se apără cântărețul

Mai mult, fosta nevastă spune acum că muzicianul a încălcat înțelegerea de la divorț prin faptul că a spus presei ceea ce trebuia să rămână în spatele ușilor ferecate cu lacătul.

ADVERTISEMENT

John susține, la rândul său, că nu i-a provocat daune psihologice fostei neveste, dar a recunoscut că a existat într-adevăr un acord pe care l-a respectat.

Persoana care se ocupă de probleme juridice ale cântărețului a făcut o declarație în urma documentelor apărute în presa britanică, în apărarea acestuia.

ADVERTISEMENT

„Elton a respectat mereu intimitatea lui Renate şi va continua să facă asta. Este bine documentat că mariajul lor a fost în totalitate respectuos şi că relaţia pe care au avut-o după ce au divorţat a continuat să fie bună, bazată pe respect şi onorabilă timp de 30 de ani”, a mărturisit Jenny Afia.

ADVERTISEMENT
Tags: