ADVERTISEMENT
Life

Fosta nevastă a lui Răzvan Simion a ajuns la altar și are gânduri tot mai serioase. S-a întors roata!

Autor: Dan Suta | 09.06.2020 | 10:26
Fosta nevastă a lui Răzvan Simion a ajuns la altar și are gânduri tot mai serioase. S-a întors roata!
Fosta nevastă a lui Răzvan Simion e mai fericită ca niciodată. Sursa foto: viva.ro

Răzvan Simion și Lidia Buble au făcut o pauză de la relația lor, iar unele site-uri scriu că aceștia nu doar s-au despărțit, ba chiar au divorțat, că s-ar fi căsătorit în mare secret.

ADVERTISEMENT

Fosta nevastă a lui Răzvan Simion, nașă de botez. În curând mireasă?

Dacă s-au căsătorit sau nu, nu a confirmat niciunul, însă cert este că o altă persoană care îl cunoaște foarte bine pe matinalul de la Antena 1 a făcut un pas important spre altar, ce-i drept, nu la ce ne gândeam cu toții.

Da, este vorba chiar despre fosta soție, Diana Simion, cea care a fost părăsită pentru cântăreața Lidia Buble în urmă cu mai mulți ani.

Roata s-a întors, iar acum persoana care are zâmbetul până la urechi este Diana, în timp ce Răzvan mai speră la o împăcare cu blondina care i-a furat inima.

ADVERTISEMENT

Mai exact, Diana și Radu, bărbatul alături de care și-a refăcut viața fosta nevastă a lui Răzvan Simion, au creștinat o fetiță de curând, devenin părinții spirituali ai acesteia.

Răzvan a anunțat despărțirea de Lidia pe Instagram

Apropiații Dianei și ai lui Radu susțin că amândoi sunt foarte bucuroși să fie nași și se gândesc foarte serios la propriul lor copil.

Ba mai mult, Diana pare să își dorească foarte mult ca data viitoare când pășește în fața altarului să nu mai fie cu ocazia vreunui botez, ci la propria ei cununie religioasă.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, Răzvan își îneacă amarul după despărțirea de Lidia Buble pe care chiar el a fost nevoit să o recunoască pe Instagram, după ce presa a vuit zile întregi pe această temă.

„Astăzi Lidia nu mai este fericită lângă mine. Îi cer iertare pentru că la un moment dat am devenit insuficient. Şi mă iert şi pe mine pentru că nu am mai avut ce să ofer când poate ar mai fi fost multe de oferit. De mâine vreau să o văd pe Lidia fericită, vreau să îi sclipească ochii din nou în razele soarelui, aşa că îi redau libertatea”, a scris Răzvan pe rețeaua de socializare lăsând pe toată lumea cu gura căscată.

ADVERTISEMENT
răzvan simion fosta nevastă diana și radu
Fosta nevastă a lui Răzvan Simion e extrem de fericită alături de Radu Bița. Sursa foto: viva.ro
Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!