Life

Fosta nevastă a lui Jorge este actuala lui Ilan Laufer. Uite ce tunată este și cât de provocator pozează nevasta candidatului la Primăria Capitalei – Foto

20.07.2020 | 17:09
Fosta nevasta a lui Jorge este actuala lui Ilan Laufer Uite ce tunata este si cat de provocator pozeaza nevasta candidatului la Primaria Capitalei  Foto
Alina și Ilan Laufer sunt pasionați de sport
ADVERTISEMENT

Ilan Laufer este considerat unul dintre cei mai atractivi oameni politici. De altfel, nici soția lui nu-i departe de un astfel de statut. Alina Laufer pozează provocator pe Instagram, iar imaginile sunt intens comentate.

Candidatul la Primăria Capitalei este un om norocos, căci partenera lui de viață are grijă să arate ca scoasă din cutie mereu.

ADVERTISEMENT

În mai multe postări pe rețelele de socializare, Alina Laufer își arată trupul bine lucrat la sală, dar și dotările realizate de medicul estetician.

Ilan Laufer are o soție tunată

Alina Laufer este cunoscută publicului larg drept Alina Crăciun, cea care i-a fost soție lui Jorge și căruia i-a dat și primul copil, o fetiță. Ea a apărut în numeroase emisiuni mondene după ce s-a despărțit de artist și a vorbit despre eșecul mariajului.

ADVERTISEMENT

Alina Laufer este foarte activă pe rețelele de socializare

Mai apoi, soția lui Ilan Laufer s-a făcut bloggeriță și scrie articole de parenting și sport. De la primele apariții în presă și până în prezent, Alina Laufer s-a tunat, astfel că și-a mărit buzele, bustul, și-a șters ridurile de pe față cu injecțiile botox și a început să facă sport intensiv.

La un moment dat, cei doi soți au apărut într-un pictorial de senzație în care își arătau trupul sculptat.

ADVERTISEMENT
Alina, fosta soție a lui Jorge apare cu părțile intime la vedere pe Instagram
Alina, fosta soție a lui Jorge apare cu părțile intime la vedere pe Instagram

Fostul ministru al Mediului este pasionat de frumusețe, la fel ca soția lui, căci apare în public mereu îmbrăcat la patru ace. Soția viitorului candiat la Primăria Capitalei este mai îndrăzneață decât partenerul ei de viață, căci pune pe Instagram fotografii în care apare mai mult dezbrăcată decât îmbrăcată.

 

View this post on Instagram

 

Boats are a girl’s best friend 😎😉#newtattoo #hurricanedorian #blondeshavemorefun

A post shared by Alina Laufer (@alina.laufer) on

Candidează la Primăria Capitalei

Fostul ministru pentru Mediul de afaceri, Comerț și Antreprenoriat, Ilan Laufer, a anunțat pe rețelele de socializare că o să candideze la Primăria Bucureștilor, sprijinit de partidul politic Platforma Social-Liberal pe care îl și conduce.

ADVERTISEMENT

Candidez la Primăria Generală a Capitalei, pentru că m-am săturat de clasa politică actuală, de 30 de ani de minciună, incompetență, corupție și vrăjeală. Vreau să vă ofer o alternativă reală, tânără, civilizată și cu viziune antreprenorială”, a scris Ilan Laufer pe Facebook.

 

ADVERTISEMENT