Sporturi

Fosta parteneră de dublu a Simonei Halep are o relaţie cu un fost fotbalist cu 15 ani mai în vârstă decât ea

23.11.2018 | 21:30
Belinda Bencic are o relaţie cu un fost fotbalist cu 15 ani mai în vârstă decât ea

Belinda Bencic are o relaţie cu un fost fotbalist cu 15 ani mai în vârstă decât ea. Sportiva din Elveţia în vârstă de 21 de ani a dezvăluit de curând că are o relaţie cu al său preparator fizic şi că este foarte fericită şi se simte împlinită, chiar dacă pe plan profesional nu îi merge aşa cum şi-ar dori. Belinda Bencic este în continuare considerată una dintre cele mai talentate tinere jucătoare de tenis, mulţi dintre iubitorii sportului alb comparând-o cu Martina Hingis.

Bencic şi-a încercat norocul şi în proba de dublu şi a ales-o pentru a-i fi parteneră pe nimeni alta decât Simona Halep, actualul lider mondial din WTA. Ocupanta locului 44 în clasamentul mondial nu a mai gustat recent din succes în circuitul feminin de tenis. Ea a câştigat anul acesta 31 de partide şi a fost învinsă în 22 de meciuri. Totuşi, pe plan personal, totul este pe drumul bun. Sportiva are o relaţie cu preparatorul său fizic, Martin Hromkovic. Hromkovic este un fost fotbalist ce a jucat şi la Inter Bratislava şi este cu 15 cu ani mai în vârstă decât Bencic. Acesta s-a retras din fotbal la începutul acestui an.

Belinda Bencic este împreună cu actualul ei preparator fizic

“S-a întâmplat cam pe neașteptate, dar este situația ideală. Relațiile sunt greu de făcut, ca jucătoare profesionistă. Un bărbat care să te aștepte acasă este o chestie imposibilă. Când muncesc, îl consider doar antrenor. Mă ajută în viața personală, cât și în cariera sportivă. Îi sunt recunoscătoare pentru susținere. A fost sportiv, știe cum stau lucrurile”, a declarat Belinda Bencic pentru cei de la Blick.

În anul 2015, Belinda Bencic și Simona Halep au făcut echipă la turneul de la Stuttgart, acolo unde au pierdut încă din turul inaugural. Ele au pierdut în primul meci cu scorul de 6-1, 5-7, 10-8, după o oră şi 32 de minute în faţa echipei formate diChin-Wei Chan/Chen Liang (Taiwan/China).