News

Fosta polițistă din anturajul fraților Tate riscă să rămână și fără banii din Onlyfans. Probleme noi pentru ”îngerul” Luana

Luana Radu, fosta polițistă reținută alături de frații Andrew și Tristan Tate, acuzați de trafic de persoane, are noi probleme.
03.01.2023 | 17:12
Luana Radu, fosta polițistă care a ajuns ”locotenentul” fraților Tate / Colaj foto: Fanatik / Sursă foto: Twitter Elisha
ADVERTISEMENT

Fosta polițistă din anturajul fraților Andrew și Tristan Tate este citată la Judecătoria sectorului 2, acolo unde ar trebui să se prezinte la sfârșitul lunii februarie.

Fosta polițistă Luana Radu riscă poprire pe conturi

Alexandra Luana Radu, în vârstă de 32 de ani, are emisă pe numele ei o poprire, pe care executorul judecătoresc încearcă s-o valideze pentru a avea acces la conturile și bunurile acesteia.

ADVERTISEMENT

Potrivit informațiilor de pe portalul instanțelor, procedura a fost deschisă încă din anul 2017 la solicitarea unei companii de recuperare a creanțelor.

Alături de Luana Radu, o firmă de materiale de construcții din Buzău apare în proces, în calitate de terț poprit. Acest lucru se întâmplă în cazul în care debitorul are contract de muncă și un venit stabil dintr-o anumită sursă.

ADVERTISEMENT

Când era în poliție câștiga 1.900 de lei pe lună

Considerată unul dintre ”Îngerii lui Tate”, alături de iubita lui Andrew, Georgiana Naghel, Luana Radu este absolventă a Academiei de Poliție, iar după încheierea facultății a lucrat ca subinspector la secția 7 din București, în cartierul Colentina.

În anul 2014, tânăra a depus o declarație de avere din care rezultă un venit de 1.900 de lei pentru anul anterior (a intrat în poliție în decembrie 2013).

ADVERTISEMENT

Ulterior, ea a demisionat din poliție și a ajuns în anturajul celor doi britanici, acuzați de trafic de persoane, viol și formarea unei grupări de crimă organizată. Daily Mail scrie că Luana și Georgiana acționau ca adevărați locotenenți ai fraților Tate și că acestea aveau grijă de toate fetele care ajungeau să facă videochat pentru cei doi.

Daily Mail, despre fosta polițistă: ”Trăiește o viață fantastică”

”Aceste două femei sunt locotenenții de încredere ai lui Tate și îngerii lui. Sunt o parte importantă a infracțiunilor care au avut loc, deoarece s-au asigurat că femeile care erau ținute împotriva voinței lor au făcut ceea ce li s-a spus. Frații Tate au beneficiat financiar de pe urma acestor infracțiuni, la fel și aceste două femei. Trăiesc o viață fantastică, ce nu este în concordanță cu poziția lor financiară”, a scris publicația britanică.

ADVERTISEMENT

Luana Radu era ea însăși model în mediul online. Contul ei de Instagram este urmărit de peste 300.000 de urmăritori, iar conținutul mai ”sensibil” era încărcat pe contul de Onlyfans, pentru care abonații plăteau o taxă de 13 euro pe lună. Cu puțin timp înainte să fie reținută, contul a fost dezactivat.

Fosta polițistă a profitat de notorietatea ei în mediul online pentru a le lua apărarea fraților Tate, când au apărut primele acuzații că ar fi sechestrat o tânără de naționalitate americană.

Cât de ”milionari” sunt, în realitate, Andrew și Tristan Tate?

Ea a făcut publice imagini cu tânăra care se distra în locuința fraților Tate și scria că există filmări în care aceasta este condusă până la ieșirea din imobil. Tânăra spune că aceasta era, în realitate, agent sub acoperire, că a venit neinvitată la o petrecere organizată de frații Tate și că a părăsit locația înainte de încheierea evenimentului.

Tot ea spunea că vila din Tunari, despre care se spune că ar valora peste 7 milioane de euro, ar fi, de fapt, închiriată. De-a lungul timpului au mai apărut informații conform cărora Andrew și Tristan Tate nu sunt nici pe departe milionari, majoritatea bunurilor de lux cu care pozează fiind, de fapt, închiriate. În schimb, ei reușesc să producă foarte mulți bani din realizarea de conținut pentru adulți, pe care-l lansează în mediul online și le asigură un trai decent fetelor care lucrează pentru ei.

ADVERTISEMENT
Tags: