Life

Fosta prințesă a Qatarului, găsită moartă în Spania. Kasia Gallanio era în proces cu fostul soț

Kasia Gallanio, fosta prințesă a Qatarului, a murit la vârsta de 45 de ani. Trupul neînsuflețit a fost descoperit în Marbella, Spania, în data de 30 mai 2022.
31.05.2022 | 09:06
Fosta printesa a Qatarului gasita moarta in Spania Kasia Gallanio era in proces cu fostul sot
Kasia Gallanio, fosta prințesă a Qatarului, a fost găsită moartă. Sursă foto: Instagram/Hepta/Montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Fosta soție a Abdelaziz bin Khalifa Al-Thani a fost găsită moartă. Americanca de origine polonează se afla în conflict cu tatăl celor trei fiice ale sale, dintre care două gemene. Bărbatul este suspectat de ceva timp de incest.

Kasia Gallanio, fosta prințesă a Qatarului, a murit. Femeia de 45 de ani era în conflict cu fostul soț

Fosta soție a unchiului emirului Qatarului, Kasia Gallanio, a fost găsită moartă în Spania, potrivit Le Parisien. Primele informații arată că, femeia ar fi murit în urma unei supradoze de droguri, dar autopsia va arăta exact cauza.

ADVERTISEMENT

În cursul zilei de marți, 31 mai 2022, cadrele medicale vor trebui să clarifice aspectele și circumstanțele în cazul decesului femeii în vârstă de 45 de ani, care lupta pentru custodia copiilor săi.

Abdelaziz bin Khalifa Al-Thani, fostul soț al Kasiei Gallanio, este acuzat de agresiune sexuală asupra uneia dintre fiicele sale. Faptele s-ar fi consumat în urmă cu ani buni, când copila ar fi avut între 9 și 15 ani, după plecarea mamei de acasă.

ADVERTISEMENT

Kasia Gallanio și fostul soț, în conflict de mai bine de 10 ani

Conflictul dintre cei doi parteneri de viață a apărut în urmă cu 10 ani, perioadă în care femeia de 45 de ani a intrat în depresie. Tot atunci i-a fost retrasă custodia fetelor din cauza dependenței de băuturi alcoolice.

Atunci fetele au stat în locuința tatălui, care stă pe bulevardul Montaigne din Paris. Mai mult decât atât, Abdelaziz bin Khalifa Al-Thani se bucură de o avere impresionantă, existând zvonuri că nu i-a convenit că fetele mai mari au fugit de acasă.

ADVERTISEMENT

Noûr și Louna, gemenele în vârstă de 17 ani, au locuit o perioadă cu mama lor, Kasia Gallanio, fostul partener de viață refuzând să le reprimească în locuința sa de 5.000 metri pătrați. În prezent, ele stau în „hoteluri modeste”.

Fiica cea mică locuiește în continuare cu tatăl său, Abdelaziz bin Khalifa Al-Thani, și este în situația de a abandona școala.

ADVERTISEMENT
Tags: