Life

Fosta prințesă a Qatarului, ultimul interviu. Acuzații grave aduse fostului soț de Kasia Gallanio: “M-am simțit sugrumată de multe ori”

Kasia Gallanio, fosta soție a unchiului emirului Qatarului, a făcut dezvăluiri despre mariajul eșuat și lupta în instanță cu tatăl fiicelor ei, cu doar câteva săptămâni înainte să fie găsită moartă.
31.05.2022 | 15:16
Fosta printesa a Qatarului ultimul interviu Acuzatii grave aduse fostului sot de Kasia Gallanio Mam simtit sugrumata de multe ori
Kasia Gallanio, dezvăluiri despre căsnicia cu Abdulaziz Khalifa Al Thani. Ce a povestit fosta prințesă a Qatarului. Sursa foto: captură video Youtube
ADVERTISEMENT

Kasia Gallanio, fosta prințesă a Qatarului, și Abdulaziz Khalifa Al Thani s-au cunoscut la Paris, apoi au schimbat mai multe mesaje. A fost curtată o perioadă destul de lungă înainte să se căsătorească, iar mariajul nu s-a dovedit a fi exact ce se aștepta.

Kasia Gallanio, dezvăluiri despre căsnicia cu Abdulaziz Khalifa Al Thani. Ce a povestit fosta prințesă a Qatarului

Kasia Gallanio a decis, în urmă cu câteva săptămâni, să-și spună povestea de viață. A discutat deschis despre mariajul cu Abdulaziz Khalifa Al Thani, alături de care are trei fete. Fostă Prințesă a Qatarului a declarat că vrea să lupte pentru femeile care sunt ”prinse” în căsnicii nefericite.

ADVERTISEMENT

„Povestea mea are legătură cu despărțirea de fostul meu soț și copiii pe care-i avem împreună. E dificil să separi aceste două lucruri, au fost multe articole în presă din cauza custodiei celor trei fete. 

Am decis, după atâția ani, să vorbesc. E timpul ca oamenii să știe că nu este totul numai glamour, perfect. M-am simțit sugrumată de foarte multe ori, a fost dificil nu numai pentru mine, dar și pentru copii. 

ADVERTISEMENT

Au trecut atâția ani și suntem la ultima înfățișare de la tribunal. Așa cum am spus și pe Instagram, am primit foarte multe mesaje de la femei care sunt blocate în mariaj sau controlate de soț. 

Este foarte greu să te adaptezi când la mijloc sunt două naționalități diferite, mai ales din Orientul Mijlociu. Cel mai important lucru pentru mine este libertatea, să mă pot plimba și să fac lucrurile pe care mi le doresc”, a spus Kasia Gallanio, în ultimul său interviu.

ADVERTISEMENT

Fosta prințesă a Qatarului a explicat că cele două fete mai mari, gemenele, și-au dorit să locuiască împreună cu ea, în timp ce fetița cea mică a rămas în grija fostului soț. Din păcate, Kasia Gallanio nu a putut fi în contact cu ea în toți acești ani.

În aceeași notă, americanca, în vârstă de 45 de ani, a mai punctat faptul că este extrem de tristă că nu are o relație cu copilul cel mic, fiind conștientă că are nevoie de ambii părinți alături. În interviul acordat, aceasta spunea că fetița este manipulată de fostul partener de viață.

ADVERTISEMENT

„Este ca și cum o parte din corpul meu lipsește”, a mai spus Kasia Gallanio, care a mai adăugat că a aflat în instanță, în urmă cu o lună, că mezina a spus că a fost ”atinsă” în feluri nepotrivite de tatăl ei.

Kasia Gallanio, despre viața trăită alături de fostul soț

„Banii au rolul de a te izola de restul lumii, este o altă lume. Am crescut într-o casă normală, pentru mine a fost o cu totul altă viață. Am copilărit în Statele Unite ale Americii. Indiferent la ce nivel ești tot ai probleme. 

Suferința există oriunde. Copiii aceștia sunt ai noștri și el ar trebui să contribuie, de aceea am ajuns la tribunal. E rușinos că trebuie să cer bani, dar o fac pentru copiii mei”, a mai adăugat fosta prințesă a Qatarului.

Kasia Gallanio, fosta soție a unchiului emirului Qatarului, a fost găsită moartă în Spania pe 30 mai 2022. Primele informații arată că ar fi murit în urma unei supradoze de droguri. Cauza oficială a morții urmează să fie stabilită de autopsie.

ADVERTISEMENT