Life

Fosta soție a lui Alex Bodi a vorbit despre căsnicia cu afaceristul. “De trei ani sunt singură”

Iulia Sălăgean a vorbit despre căsnicia ei cu afaceristul. Aceasta a dezvăluit că regretă întoarcerea din Germania.
20.10.2021 | 07:37
Fosta sotie a lui Alex Bodi a vorbit despre casnicia cu afaceristul De trei ani sunt singura
Fosta soție a lui Alex Bodi a vorbit despre căsnicia cu afaceristul. "De trei ani sunt singură". Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Fosta soție a lui Alex Bodi a acceptat să vorbească despre relația pe care a avut-o cu Alex Bodi. După ce s-au căsătorit, aceștia au plecat în Germania unde au trăit cele mai frumoase momente.

Iulia Sălăgean crede că nu ar fi trebuit niciodată să se întoarcă din Germania, pentru că poate altfel ar fi stat lucrurile între ei.

ADVERTISEMENT

Iulia Sălăgean și Alex Bodi sunt părinții unei fetițe.

Fosta soție a lui Alex Bodi a vorbit despre căsnicia cu afaceristul. “De trei ani sunt singură”

Iulia Sălăgean și Alex Bodi au trăit o frumoasă poveste de dragoste. S-au cunoscut în orașul natal, s-au îndrăgostit și apoi au decis să plece în Germania.

Ani buni s-au împăcat de minune și Iulia se întreabă cum ar fi fost lucrurile între ei dacă nu s-ar fi întors niciodată în România.

ADVERTISEMENT

“L-am cunoscut în orașul nostru natal și la el m-a atras siguranța. Era și este un bărbat care oferă siguranță și te simți protejată ca și femeie, soție iubită. Ne-am căsătorit civil la câteva luni după ce ne-am cunoscut, nici nu trecuse un an. Apoi am făcut nunta religioasă.

Am plecat din țară imediat după cununia civilă. Uneori îmi pare rău că ne-am întors din Germania. Nu știu dacă viața mea ar fi fost altfel dacă am fi rămas acolo”, a declarat Iulia Sălăgean în platoul Wowbiz. 

ADVERTISEMENT

Fosta soție a omului de afaceri este mămică cu normă întreagă. Spune că a preferat să nu mai aibă bonă și să se ocupe doar ea de fetița pe care o are cu Alex Bodi. Își dorește totuși să aibă și o carieră. Iulia Sălăgean este make-up artist. Aceasta a povestit că timp de aproape 20 de ani a avut propriul salon.

Iulia Sălăgean, singură de trei ani

Blondina preferă să se dedice în totalitate fiicei ei și nu a mai fost implicată într-o relație de trei ani.

ADVERTISEMENT

Aceasta a dezvăluit că se simte foarte bine așa, dar speră că într-o zi va găsi bărbatul potrivit.

“Nu caut fericirea în persoane din exterior. Fericirea este o stare și nu poți să o ai în fiecare zi, e o iluzie să aștepți din partea celorlalți să te facă fericită, împlinită. Eu îmi caut bucurii cu fetița mea”, a mai spus fosta soție a lui Alex Bodi.

ADVERTISEMENT
Tags: