Life

Fosta soție a lui Alin Oprea de la Talisman, mesaj dur după separare: ”Să-l uităm”

09.08.2020 | 16:32
Fosta sotie a lui Alin Oprea de la Talisman mesaj dur dupa separare Sal uitam
Alin Oprea, alături de soția lui, Larisa, pe vremea când formau un cuplu. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Vestea că Alin Oprea de la Talisman s-a separat de soția sa, Larisa, după 22 de ani de căsnicie a luat prin surprindere lumea mondenă. Cei doi urmează să ajungă la notar la finalul lunii august, fosta parteneră de viață a artistului lăsând un mesaj dur în mediul online.

Frumoasa brunetă care locuiește de 3 ani în Londra împreună cu cei doi copii ai cuplului, Melissa (18 ani) și Adrian (21 de ani) a încercat că păstreze aprins focul iubirii, dar se pare că artistul și-a găsit pe altcineva. Așadar, infidelitatea este motivul pentru care Alin Oprea divorțează de soția sa.

ADVERTISEMENT

Larisa nu a dorit să dea nicio declarație despre separarea de bărbatul lângă care a trăit timp de 22 de ani, însă a lăsat un mesaj în mediul online, semn că vrea să-și continue viața mai departe. Bruneta l-a dat deja uitării pe Alin Oprea dacă este să ne luăm după comentariul lăsat pe Facebook.

Larisa Oprea, mesaj după despărțirea de cântărețul Alin Oprea

„Să știi că nu numai copiii sunt perfecți. Sunteți o familie perfectă cu toții, sunteți niște frumoși, să nu-l uităm pe Alin”, este comentariul lăsat de o persoană în dreptul unei imagini în care Larisa apare împreună cu cei doi copii.

ADVERTISEMENT

Replica acesteia nu a întârziat să apară. Scurt și la obiect, bruneta a punctat faptul că este hotărâtă să dea uitării căsnicia pe care a avut-o timp de 22 de ani cu solistul de la Talisman.

„Să-l uităm!”, a fost replica dură pe care Larisa a lăsat-o pe pagina sa de Facebook. Mai mult decât atât, aceasta a revenit la numele de fată, Uță, semn că nimic nu o mai poate întoarce din drum pentru a mai da o șansă relației cu fostul soț.

ADVERTISEMENT

Bruneta radiază de fericire în imaginile pe care le postează pe rețelele de socializare. A slăbit în ultima perioadă și este plină de mușchi arătând mai degrabă ca o tânără, decât cu o femeie trecută de 40 de ani. Larisa pare mai hotărâtă ca niciodată să o ia de la capăt.

Larisa Oprea și cei doi copii
Larisa Oprea și cei doi copii. Sursa foto: Facebook.com

Motivul divorțului dintre Alin Oprea și Larisa, infidelitatea

„Peste două săptămâni voi vorbi despre acest lucru (despre divorț)”, ar fi spus fosta soție a lui Alin Oprea, relatează click.ro

ADVERTISEMENT

Surse apropiate cuplului, spun că motivul separării dintre Alin Oprea și soția sa nu a fost doar distanța, ci și faptul că artistul și-a găsit o altă parteneră de viață și asta de ceva timp.

„De ceva timp, Alin are o altă parteneră. Distanța nu e bună în căsnicie și, probabil, soția lui și-a asumat acest lucru.

Ce bărbat din lumea asta poate să stea singur, să își facă de mâncare, curățenie și să își spele hainele, ca să nu mai zicem de alte lucruri firești?!”, au mai spus apropiații, potrivit sursei citate.

 

ADVERTISEMENT
Tags: