Life

Fosta soție a lui Andrei Ștefănescu și Enzo de la Chefi la cuțite și-au spus adio. S-au despărțit după doar 6 luni

Antonia, fosta soție a lui Andrei Ștefănescu, și Enzo de la Chefi la cuțite s-au despărțit după doar câteva luni de relație.
18.10.2021 | 14:19
Fosta sotie a lui Andrei Stefanescu si Enzo de la Chefi la cutite siau spus adio Sau despartit dupa doar 6 luni
Fosta soție a lui Andrei Ștefănescu și Enzo de la Chefi la cuțite și-au spus adio. S-au despărțit după doar 6 luni. Sursă foto: Instagram, Antena 1
ADVERTISEMENT

Antonia și Vincenzo Aiello au fost extrem de discreți pe parcursul celor șase luni cât au fost împreună.

Fosta soție a lui Andrei Ștefănescu este cea care a anunțat că nu mai formează un cuplu, dar nu a dat mai multe explicații.

ADVERTISEMENT

În ultima perioadă, Antonia a postat mai multe fotografii în care apărea alături de nepotul lui Joshua Castellano, iar cei doi păreau foarte fericiți.

Fosta soție a lui Andrei Ștefănescu și Enzo de la Chefi la cuțite și-au spus adio. S-au despărțit după doar 6 luni

Antonia și Vincenzo Aiello s-au cunoscut pe platourile de filmare. Amândoi au participat la Chefi la cuțite. Au încercat să fie cât mai discreți, chiar dacă, fosta soție a lui Andrei Ștefănescu a postat din când în când imagini în care apărea alături de noul iubit. Mereu erau zâmbitori și păreau extrem de fericiți. 

ADVERTISEMENT

Dragostea nu a durat foarte mult. După aproape șase luni cei doi și-au spus adio, potrivit revistei ciao.ro. Antonia a dezvăluit că totul a luat final fără să dea mai multe amănunte.

“Nu e oficial…Nu!”, a răspuns Antonia pentru ciao.ro, în momentul în care a fost întrebată dacă mai este împreună cu Enzo.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă anul trecut a trecut printr-un divorț, iar acum printr-o despărțire, Antonia își dorește în continuare să găsească o persoană potrivită care să-i fie aproape.

“Sufletește sunt foarte bine, eram și înainte și sunt bine în continuare,  pentru că sunt bine cu mine și am senzația aia de pace și de  liniște când sunt eu cu mine. (…) Eu sunt deschisă la tot ce vine bun și sănătos în viața mea! Nu știu dacă să spun că sunt mai atentă dar știu foarte bine ce vreau și ce nu vreau în viața mea”, a mai spus blondina.

ADVERTISEMENT

Antonia și Andrei Ștefănescu au fost împreună șapte ani

Andrei Ștefănescu și Antonia au trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de șapte ani și au un băiețel, Ayan. Toți au fost însă surprinși anul trecut, atunci când cei doi au anunțat că divorțează.

S-au despărțit în secret, la notar. Au rămas însă în relații foarte bune de dragul micuțului.

“Nu știu ce s-a întâmplat. Sunt lucruri în viață pe care nu le putem explica, se întâmplă și atât. Asta a fost. Nu ne-a luat prin surprindere, așa a fost să fie.”, spunea Andrei Ștefănescu la XNS.

ADVERTISEMENT