Life

Fosta soție a lui Connect-R, apel disperat. Ce a pățit Maya, fiica lor: ”Aveți grijă cu cine intră în contact pe Internet copiii voștri”

Fosta parteneră de viață a lui Connect-R, anunț trist. Ce i s-a întâmplat fetiței lor, Maya, în vârstă de 9 ani, în online.
10.03.2023 | 14:06
Fosta sotie a lui ConnectR apel disperat Ce a patit Maya fiica lor Aveti grija cu cine intra in contact pe Internet copiii vostri
Fosta parteneră de viață a lui Connect-R, anunț trist. Ce i s-a întâmplat fetiței lor, Maya, în vârstă de 9 ani, în online. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fosta soție a artistului pe numele său real Ștefan Mihalache a făcut un apel disperat. Ce a pățit fiica celor doi cântăreți. Frumoasa blondină le cere fanilor să aibă mare grijă cu cine intră în contact pe Internet copiii lor.

Fosta parteneră de viață a lui Connect-R, anunț trist. Ce i s-a întâmplat fetiței lor, Maya, în vârstă de 9 ani, în online

Misha, fosta parteneră de viață a lui Connect-R, trage un semnal de alarmă după ce fetița sa, Maya, a primit mai multe mesaje și fotografii indecente de la un bărbat pe rețelele de socializare unde are conturi active.

ADVERTISEMENT

Vedeta, pe numele din buletin Marina Mihaela, și-a ieșit din minți când a văzut persoanele care încearcă să o abordeze pe fiica sa, Maya. Din fericire, fetița de 9 ani nu își administrează singură paginile din mediul virtual.

Ulterior, cântăreața a primit mai multe comentarii din partea celor care o urmăresc, precizând că a fost jignită de multă lume când unicul său scop a fost să scoată la suprafață o situație neplăcută cu care se confruntă.

ADVERTISEMENT

„Tremur de nervi! Acest pedofil infect a trimis aceste mesaje pe profilul Mayei! Ghinionul lui este că eu îi administrez contul și că nu are acces la el! Aveți grijă cu cine intră copiii voștri, pe Internet, în contact!

Ajutați-mă să raportez acest animal. Știți ce mi se pare interesant? Că se găsesc toți să lase niște comentarii din alea să te jignească, iar dacă tu îndrăznești să le răspunzi cu aceeași monedă, tu ești nesimțit, că ești persoană publică și nu poți să vorbești așa.

ADVERTISEMENT

Dacă ești persoană publică, trebuie să accepte, pentru că e persoană publică și trebuie să tacă din gură și voi să ziceți ce vreți voi”, a transmis Misha pe pagina personală de Instagram, în urmă cu ceva vreme, notează spynews.ro.

Misha, supărată pe comentariile negative

Misha este foarte supărată din cauza comentariilor negative pe care le-a primit în urma postării legat de fiica sa și a lui Connect-R. Vedeta a mai precizat că dacă le va răspunde pe măsură internauților nu se va abține deloc.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, cântăreața este criticată pentru postările acide pe care le lasă unora dintre ei, care îi amintesc că este persoană publică și că nu trebuie să vorbească deloc urât sau să jignească la rândul său în social media.

ADVERTISEMENT