Fotbal intern

Fosta soție a lui Dorinel Munteanu cere ca fostul internațional să fie executat silit

27.04.2018 | 11:17
Fosta sotie a lui Dorinel Munteanu cere ca fostul international sa fie executat silit

Fosta soție a lui Dorinel Munteanu, Simona, a obținut o hotărâre judecătorească pentru ca fostul internațional să fie executat silit. Dorinel Munteanu ar putea să fie nevoit să-i plătească o sumă uriașă fostei sale soții, anunță Kanal D.

Atunci când s-au sepărat, cei doi au stabilit că fostul mijlocaș al echipei naționale să-i plătească lunar o sumă de bani cu titlu de „prestație compensatorie”. Aceasta ar urma să varieze în funcție de angajamentul pe care Munteanu îl are ca antrenor. Suma pleacă de la 1.500 euro lunar, crește la 2.500 euro/lunar dacă acesta încasează un salariu de 20.000 euro pe lună, 3.500 euro pentru un salariu de 30.000 euro și 4.500 euro la un salariu de peste 50.000 euro. La această suma se adaugă alți 2.500 euro lunar pentru cheltuielile pe care fosta soție și fiica celor doi care are 25 de ani le au în Germania și care trebuie să acopere: asigurare imobil, impozit, asigurare mașini, curent, apă, telefon, asigurare medicală a fiicei.

Dorinel Munteanu lucreaza acum la o echipă de liga a III-a

Simona l-a dat în judecată pe Dorinel Munteanu anul trecut și a obținut executarea silită a acestuia pentru sumele de mai sus. Munteanu a contestat însă decizia și chiar a obținut o suspendare provizorie a executării, iar procesul se află momentan pe rol. În plus, Dorinel a mai deschis un proces împotriva fostei soții cu obiectul „pretenții”.

În acest moment, Dorinel Munteanu este liber de contract ca antrenor în fotbalul mare. Ultima oară, el a antrenat în 2017 echipa irakiana FC Zakho timp de două luni, iar în prezent este director tehnic la CSM Școlar Reșița, în liga a III-a.