Life

Fosta soție a lui Gabi Balint arată ca o puștoaică de 20 de ani. Cătălina iubește un tinerel și pozează ca un fotomodel

14.08.2020 | 12:11
Fosta sotie a lui Gabi Balint arata ca o pustoaica de 20 de ani Catalina iubeste un tinerel si pozeaza ca un fotomodel
Fosta soție a lui Gabi Balint arată ca o puștoaică de 20 de ani. Cătălina iubește un tinerel și pozează ca un fotomodel. Sursa foto: romaniatv.net
ADVERTISEMENT

Cătălina și Gabi Balint au fost căsătoriți timp de 10 ani, dar au decis să o ia pe drumuri separate în urmă cu multă vreme. Fosta soție a cunoscutului jucător de fotbal și-a refăcut viața sentimentală alături de un bărbat mai tânăr decât ea și pozează ca un fotomodel, ca fel ca în tinerețe.

Fosta parteneră de viață se menține în formă și arată mai degrabă ca o tânără de 20 de ani decât ca o femeie care are o fată în vârstă de 24 de ani. Cătălina Balint și fiica sa, Denisa, seamănă ca două picături de apă și ai senzația că sunt mai degrabă surori decât mamă și fiică.

ADVERTISEMENT

Fosta soție a lui Gabi Balint are un trup tras prin inel, așa cum se poate observa din imaginile pe care le postează pe rețelele de socializare. Deși nu mai este de mult tinerică, Cătălina nu se sfiește să-și arate formele și să îmbrace costume de baie sau ținute provocatoare.

Cum arată și ce face fosta soție a lui Gabi Balint, Cătălina. Se iubește cu un tinerel

Cătălina Balint se bucură din plin de viață, călătorește în locuri exotice și are o afacere care se bucură de succes. Puternică din fire, a demonstrat tuturor că o poate lua de la capăt orice s-ar întâmpla. În prezent, Cătălina vorbește relaxată despre fostul soț, mai ales că și-a găsit fericirea în brațele unui alt bărbat.

ADVERTISEMENT

„Ne-am cunoscut când aveam 19 ani și ne-am căsătorit după câțiva ani. După doi ani a apărut Denisa. A fost o perioada foarte frumoasă, cu prezentări de modă, de-ale tinereții, cu discoteci, plecări, cu vacanțe

Nu pot pun degetul pe rană  spun m-a înșelat, m-a bătut, a plecat de acasă. Nu e vorba de lucruri atât de brutale și directe”, a mărturisit fostul manechin în urmă cu ceva vreme, relatează a1.ro. 

ADVERTISEMENT
Cătălina Balint, în costum de baie pe plajă
Cătălina Balint, în costum de baie, pe plajă. Sursa foto: Facebook.

Gabi Balint și-a părăsit iubita însărcinată. Ce face acum Raluca Petrică

Cătălina Balint l-a dat uitării pe celebrul Gabi Balint, dar este dispusă să-i ofere o mână de ajutor Ralucăi Petrică, femeia pe care sportivul a părăsit-o în timp ce era însărcinată. Fosta dansatoare de la „Surprize, surprize” a născut o fetiță, iar după ceva timp și-a refăcut viața alături de fratele Monicăi Anghel, Alexandru.

Relația dintre Raluca și Alexandru a fost una cu suișuri și coborâșuri, de foarte multe ori îndrăgita artistă Monica Anghel fiind cea care i-a împăcat, după ce au ajuns de două ori în pragul divorțului. Cei doi au împreună două fetițe, iar în prezent pare că au trecut peste toate neînțelegerile.

ADVERTISEMENT

Raluca Petrică se ocupă de creșterea celor trei fete pe care le are, dar și de afaceri. Femeia are o agenție de modele și se ocupă de organizarea diferitelor evenimente.

Raluca Petrică, soțul și cele 3 fete
Raluca Petrică, soțul, Alexandru Anghel, și cele 3 fete. Sursa foto: Facebook.com

 

 

ADVERTISEMENT