Life

Fosta soție a lui Irinel Columbeanu a dat lovitura. Ce cadou de milioane de euro i-a făcut Mr. Pink

Mr. Pink nu o poate da afară pe Monica Gabor din vila aflată în Malibu, pentru că românca este proprietara din acte.
15.09.2021 | 09:03
Fosta sotie a lui Irinel Columbeanu a dat lovitura Ce cadou de milioane de euro ia facut Mr Pink
Fosta soție a lui Irinel Columbeanu a dat lovitura. Ce cadoul de milioane de euro i-a făcut Mr. Pink. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Monica Columbeanu a revenit în Statele Unite în urmă cu aproximativ o lună de zile.

De atunci a tot postat imagini din superba vilă din California a iubitului chinez. Cei mai mulți s-au gândit că cei doi s-au împăcat, dar adevărul este altul.

Indiferent de relația dintre cei doi, Mr. Pink nu o poate da afară pe româncă din casă, pentru că în acte aceasta este proprietara de drept.

ADVERTISEMENT

Fosta soție a lui Irinel Columbeanu a dat lovitura. Ce cadou de milioane de euro i-a făcut Mr. Pink

Monica Gabor a postat o serie de fotografii în mediul online cu superba vilă din Malibu, în valoare de peste 5 milioane de dolari. Astfel, fanii s-au gândit că românca și Mr. Pink s-au împăcat, iar aceasta a revenit lângă iubitul chinez. Lucrurile stau însă cu totul altfel.

Potrivit WOWbiz.ro, afaceristului îi este imposibil să o dea afară pe fosta doamnă Columbeanu din superba vilă. Cel puțin deocamdată. Și asta pentru că, aceasta este proprietara din acte a palatului. Responsabil de această situație este chiar chinezul. De-a lungul timpului acesta a încercat să fie cât mai discret în privința afacerilor sale, așa că a evitat să-și treacă numele în acte.

ADVERTISEMENT

Superba vilă de pe Via Venezia a fost achiziționată pe 19 mai 2014, de la milionarul Jeff Stibbel. În acel moment suma plătită a fost de 3,5 milioane de dolari.

Cumpărătorul a fost o companie, 88 Malibu LLC, înregistrată în California. Acționarii firmei sunt Monica Gabor și un fond de investiții, King’s International Investment Group, condus de Mr. Pink.

ADVERTISEMENT

Cum lucrurile nu au mers foarte bine pentru chinez, fondul de investiții a devenit inactiv după o perioadă. În anul 2018, 88 Malibu LLC și-a întrerupt activitatea, fiind suspendată pentru că nu și-a reînnoit licența.

În aceste condiții Monica Gabor este co-proprietara vilei din California, iar Mr. Pink are mâinile legate, cel puțin până când firma nu ar deveni activă din nou. Acesta nu o poate da afară din casă nici dacă și-ar dori acest lucru.

ADVERTISEMENT

Ce s-a  întâmplat între Monica și Mr. Pink

În această vară între Monica și iubitul chinez au apărut unele probleme. Românca a șters toate pozele pe care le avea pe contul de socializare cu acesta. Apoi, și-a petrecut vacanța alături de sora sa, Ramona. Cele două s-au distrat de minune în Grecia și Dubai ceea ce nu s-a întâmplat niciodată de când românca a devenit iubita lui Mr. Pink.

Imediat toate lumea s-a gândit că între cei doi s-a produs o ruptură, chiar dacă Monica nu a făcut nicio declarație în acest sens. A postat doar un mesaj cu subînțeles. După ce vacanța s-a terminat, fosta doamnă Columbeanu a revenit în Statele Unite și a început să posteze imagini din vila din Malibu, dar și poze în care apare alături de fiul lui Mr. Pink. 

ADVERTISEMENT
Tags: