Life

Fosta soție a lui Kamara, Oana, motivație pentru scandalurile pornite de Faimos la Survivor România 2023: „E o strategie”

Conflictele în care Kamara a fost implicat de când a ajuns la Survivor România 2023 nu au rămas fără reacție. Cum vede fosta soție situația?
31.01.2023 | 17:33
Fosta sotie a lui Kamara Oana motivatie pentru scandalurile pornite de Faimos la Survivor Romania 2023 E o strategie
Fosta soție a lui Kamara a oferit explicația pentru scandalurile în care Faimosul a fost implic at la Survivor România 2023. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Oana, fosta soție a lui Kamara, consideră ca Faimosul pornește conflictele cu Războinicii de la Survivor România pentru a-i destabiliza ca echipă. Totuși, Răzvan Danciu, fost concurent al show-ului, și Cristian Mitrea văd lucrurile cu alți ochi.

Conflictele în care Kamara este implicat la Survivor România 2023 au la bază o strategie? Ce părere are Oana, fosta soție a Faimosului

Comportamentul pe care Kamara îl are la Survivor România 2023 nu este văzut cu ochi buni, nici de acasă, dar nici în competiție.

ADVERTISEMENT

Faimosul a intrat în mai multe conflicte cu Războinicii de când a ajuns tabăra roșie. A fost de două ori la un pas să sară la bătaie cu echipa adversă, cel mai recent episod având loc după ce Alin Chirilă a numit-o pe Vica Blochina „Regina României pe vechi”. 

Subiectul a fost dezbătut în emisiunea lui Cătălin Măruță, iar Cristi Mitrea l-a sancționat dur pe Kamara pentru atitudinea afișată în competiție.

ADVERTISEMENT

„E lupul moralist ipocrit. În primul rând, e cel care a împins-o pe Maria să o dea cu fundul de pământ, tot într-o dispută de-asta de doi lei, inventată de el. Acum îi spune lui Alin că nu se vorbește așa cu o femeie. Eu am o problemă cu asta, când nu ești asumat și nu știi nici tu cine ești.

Până la urmă, hai se ne hotărâm. Suntem cântăreți, dacă știm să cântăm, dacă nu, și cântăm la sintetizator altceva. Ori suntem actori de dramă, ori suntem bătăuși, că a invitat un băiat să se bată în cușcă. Mă, frate, alegeți meseria! Hai să ne liniștim”, a spus Cristi Mitrea.

ADVERTISEMENT

„Kamara are un simț al dreptății foarte dezvoltat”

Oana, fosta soție a concurentului de la Survivor România 2023, a încercat să-l apere pe Faimos și a explicat reacția pe care acesta a avut-o în cazul episodului cu Vica Blochina.

„Kamara are un simț al dreptății foarte dezvoltat. Să nu uităm ca Vica l-a primit cel mai bine în echipă și s-au împrietenit foarte tare. Eu sunt de părere că fiecare ar trebui să-și rezolve conflictele”, a spus Oana.

ADVERTISEMENT

Cât despre celelalte discuții aprinse, Oana a fost de părere că este vorba despre o strategie și că, după modelul lui Zanni, încearcă să-și destabilizeze emoțional adversarii.

„Cred că e o strategie de-ale lui de a destabiliza echipa adversă. Nu știu ce e în capul lui, dar sper să fie doar asta. Eu i-am spus, când a plecat, să nu se certe”, a adăugat fosta soție a lui Kamara.

Cu toate acestea, Răzvan Danciu, fostul concurent din echipa Războinicilor, a ținut să precizeze că Faimosul este „cel mai slab concurent” și că are o influență negativă asupra colegilor de echipă.

„De când a venit Kamara mi se pare că au început certurile în echipa Faimoșilor, nu doar cu noi”, a concluzionat Răzvan Danciu.

ADVERTISEMENT