Life

Fosta soție a lui Liviu Guță explică de ce l-a înlocuit pe manelist cu un alt bărbat! Roxana Negrea: ”Educație aleasă”

Roxana Negrea, fosta soție a lui Liviu Guță, ne-a vorbit despre bărbatul pentru care l-a părăsit pe manelist, cel alături de care vrea un copil.
01.02.2023 | 14:00
Fosta sotie a lui Liviu Guta explica de ce la inlocuit pe manelist cu un alt barbat Roxana Negrea Educatie aleasa
Roxana Negrea l-a părăsit pe Liviu Guță și s-a recăsătorit cu Ciprian, bărbatul de la care vrea un copil / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Roxana Negrea a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK despre despărțirea de Liviu Guță și de bărbatul care l-a înlocuit pe celebrul manelist. Mai mult, a explicat ea, motivele pentru care a pus capăt relației cu artistul ține de marele ei vis: cel de a deveni mamă.

Roxana Negrea și-a refăcut viața după divorțul de Liviu Guță

Roxana Negrea este mai fericită ca niciodată! Fosta soție a lui Liviu Guță este împlinită pe toate planurile, dar mai ales pe plan sentimental. După mariajul cu celebrul manelist, Roxana și-a refăcut viața și se declară mulțumită de tot ceea ce trăiește în prezent.

ADVERTISEMENT

În exclusivitate pentru FANATIK, Roxana a vorbit despre căsnicia actuală, dar și despre momentul în care l-a cunoscut pe soțul său și învățăturile din mariajul eșuat cu Liviu. Mai mult, Roxana vrea să devină mămă cât mai curând posibil!

”Viața mea acum este una liniștită și frumoasă, ne înțelegem foarte bine, mă simt respectată și iubită”, ne spune Roxana Negrea. Iar totul, ne explică ea, se datorează bărbatului pe care îl are pe lângă ea. Culmea, ne dezvăluie fosta soție a manelistului Liviu Guță, ei se cunoșteau de multă vreme, dar nu au avut ochi unul pentru celălalt.

ADVERTISEMENT

”Ne cunoaștem din adolescență, am copilărit în același cartier, ne plăceam reciproc, însă eram prea mici să ne abordăm unul pe altul cu subiecte despre iubire și relație. M-a cucerit cu felul lui de a fi!

Este un om simplu, harnic și cu educație aleasă pe care a primit-o de la părinții lui. Îmi plac multe lucruri la el, însă dacă ar fi să fac un top… Este respectuos, foarte ordonat, foarte atent și iubitor în ceea ce mă privește”, mai spune Roxana.

ADVERTISEMENT

Roxana Negrea visează să devină mămică

Relația pe care o are cu actualul ei soț a făcut-o să își regândească prioritățile și să realizeze ce înseamnă, de fapt, fericirea și împlinirea. Ba chiar, spune Roxana Negrea, acum își face planuri serioase cu privire la momentul în care va deveni mamă.

”Cea mai mare împlinire a unei femei diferă de la o femeie la alta, în funcție de nevoile fiecăreia. Pentru mine, împlinirea înseamnă să fiu sănătoasă, să fiu liniștită, respectată, să iubesc, să mă simt iubită și, când Dumnezeu dorește, să ne binecuvânteze cu un copil”, spune Roxana, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

În altă ordine de idei, ne-a mai dezvăluit Roxana Negrea, planurile ei de viitor sunt legate de psihologie, mai ales atunci când vine vorba de psihologia cuplului, idee care i-a venit în urmă cu ceva timp, atunci când încă ave ao relație cu manelistul Liviu Guță, cel pe care îl invitase la un specialist pentru a-și salva, la acea vreme, relația.

”În câteva zile voi activa pe o platformă online care are ca scop dezvoltarea personală, consiliere de cuplu și o extensie e părții de psihologie și, în prezent, urmez niște cursuri de consultanță. În viața de zi cu zi mergem la sală, ne vizităm părinții, socrii ori de câte ori avem timp, facem plimbări în aer liber, ne uităm la filme, ieșim cu prietenii la masă”, a mai precizat Roxana.

S-a despărțit de manelist pentru că nu a vrut să aibă un copil cu ea

La scurt timp după ce Liviu Guță și Roxana Negrea au decis să meargă pe drumuri separate, bruneta a povestit, în spațiul public, faptul că a fost extrem de dezamăgită atunci când și-a dat seama că Liviu Guță nu dorea să aibă un copil cu ea.

Se pare că manelistul îi promitea marea cu sarea, dar nimic nu se concretiza. „Nu ne mai înțelegeam, ne-am dorit foarte mult un copil. Inițial, el credea că eu sunt vinovată și că nu pot să rămân însărcinată, însă după un control medical riguros s-a constatat că el are anumite probleme medicale așa că a început un tratament pentru a le rezolva.

Dar el nu se ținea de acest lucru și l-am întrebat dacă își dorește sau nu un copil cu mine. El spunea din gură că vrea, dar când era vorba de fapte nu dădea asta de înțeles”, a spus Roxana, în urmă cu aproape 2 ani, în presă.

În altă ordine de idei, ea a explicat că relația pe care a avut-o cu fostul ei soț, manelistul Liviu Guță, a fost una din care a învățat suficiente lucruri. ”Din mariajul anterior am învățat să învăț să iubesc în prezent”, a mai spus, în exclusivitate pentru FANATIK, Roxana Negrea, fosta soție a lui Liviu Guță.

ADVERTISEMENT