Life

Fosta soție a lui Marian, bărbatul care s-a însurat cu Carmen de la Sălciua: ”Nu cred în iubirea lui, joacă teatru cu ea”

Bianca, femeia înșelată de Marian cu artista Carmen de la Sălciua, a reacționat după anunțul nunții lor, fosta soție dorindu-le să fie fericiți, deși nu crede că vor fi.
11.10.2022 | 16:56
Fosta sotie a lui Marian barbatul care sa insurat cu Carmen de la Salciua Nu cred in iubirea lui joaca teatru cu ea
Bianca, prima soție a lui Marian Corcheș, vorbește despre nunta lui cu celebra Carmen de la Sălciua/ Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Bianca, frumoasa brunetă care a fost părăsită de Marian Corcheș în favoarea celebrei Carmen de la Sălciua, a recunoscut, în exclusivitate pentru FANATIK, că a fost surprinsă de știrea că cei doi s-au căsătorit. Ba chiar, precizează ea, deși își dorește ca ei să fie fericiți o viață întreagă, nu le prea dă șanse să formeze un cuplu pe termen lung.

Fosta soție a lui Marian, bărbatul care s-a însurat cu Carmen de la Sălciua: ”S-a grăbit”

Bianca, fosta soție a lui Marian Corcheș, cel care s-a căsătorit, în mare secret, cu frumoasa Carmen de la Sălciua, a vorbit, în exclusivitate pentru FANATIK, despre știrea nunții celor doi. Și, recunoaște femeia, este convinsă că cei doi s-au grăbit în a lua o asemenea decizie importantă.

ADVERTISEMENT

”Am rămas surprinsă! Nu știam că se căsătorește Marian cu ea. Nu am ce sfaturi să îi dau, ce să îi mai zic eu fostului meu soț? Cred că nu mă mai privește, fiecare să își vadă de viața lui.

Nu cred că mai pot să îi dau sfaturi din moment ce el nu a fost, oricum, la așteptările pe care le-am avut. Sper să fie fericiți”, spune Bianca, fosta soție a lui Marian Corcheș.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, mai spune femeia care a fost înșelată cu artista Carmen de la Sălciua, ea este convinsă că Marian a făcut o greșeală grăbindu-se să o ducă pe cântăreață la altar.

”Dar cred că s-a grăbit. El cam așa le face pe toate, și noi ne-am căsătorit la nouă luni de când am început relația. Așa că, să fiu sinceră, mă așteptam ca măcar de această dată să fie cu capul pe umeri, să nu mai facă greșeli, să ia decizii pripite, măcar să pară că știe ce își dorește”, a mai spus Bianca.

ADVERTISEMENT

Bianca, rivala lui Carmen de la Sălciua, convinsă că mariajul cu Marian nu va rezista: “Amândoi sunt falși”

Bianca, femeia care a divorțat în acest an de Marian după ce a aflat că soțul ei intrase într-un amantlâc cu celebra Carmen de la Sălciua, este pesimistă cu privire la veridicitatea sentimentelor pe care bărbatul le are față de cântăreață.

”Eu am mai spus-o că nu cred în iubirea lui, că nu cred în el. Amândoi sunt falși. Cum să cred în ei doi când văd că fac totul peste noapte? Eu nu cred în chestiile astea făcute din senin, nu a funcționat nici la mine.

ADVERTISEMENT

Și nu o zic pentru că aș mai avea sentimente pentru Marian, nici pomeneală. Ce sentimente să mai am pentru un om care m-a rănit atât de tare? Rămân amintirile, nu sentimentele, dar nu îl mai iubesc”, ne-a mai spus Bianca.

Cu toate acestea, din solidaritate feminină, fosta soție a lui Marian recunoaște că nu îi poate dori răul actualei neveste a bărbatului pe care și l-au disputat, chiar dacă, la un moment dat, își făcuse planuri serioase în compania lui.

”Nu îmi doresc să o rănească și pe Carmen ca pe mine. Eu nu cred în iubirea lui, joacă teatru cu ea și, din păcate, cred eu, Carmen a căzut”, spune Bianca. Mai mult, povestește bruneta pentru FANATIK, își dorea, așa cum spune acum și Carmen de la Sălciua, să devină mamă alături de bărbatul pe care îl iubea: ”Și noi ne doream un copil, categoric”.

Carmen de la Sălciua, nuntă în mare secret

Astăzi, 11 octombrie 2022, Carmen de la Sălciua, pe numele ei adevărat Carmen Racoltă, și Marian Corcheș s-au căsătorit religios, nunta lor având loc în mare secret, alături de cei doi îndrăgostiți fiind doar nașii lor.

”Acum câteva zile vă spuneam că o să vină câteva lucruri frumoase în viața mea, ei bine, a sosit momentul să vă spun că astăzi mă mărit”, a spus Carmen de la Sălciua, pe conturile ei de socializare, cu câteva momente înainte de a ajunge la Biserică și să îi jure credință veșnică lui Marian.

Relația dintre Carmen de la Sălciua și Marian a depășit, deja, un an, cei doi rezistând în ciuda scandalurilor provocate de faptul că el era căsătorit cu Bianca și a fost nevoit să divorțeze. Cu toate acestea, artista, spre deosebire de relațiile anterioare, mult mai expuse publicului, a preferat să își țină iubirea cât mai departe de ochii curioșilor.

”Dumnezeu știe ce e între noi, vreau să fiu discretă pe subiectul ăsta. (…) Singurul lucru despre care voi mai vorbi va fi venirea pe lume a unui copil, atunci când va fi, când va da Dumnezeu”, ne-a spunea, în exclusivitate, Carmen de la Sălciua.

ADVERTISEMENT