Fosta soție a lui Mihai Constantinescu, apel la oameni! Primește mesaje de condoleanțe

Mirela Apostol   
în HotNews
16/05/2019, 22:51
Fosta soție a lui Mihai Constantinescu, apel la oameni! Primește mesaje de condoleanțe

Mihai Constantinescu trece prin momente cumplite, iar medicii sunt rezervați privind șansele de supraviețuire! Soția acestuia primește deja mesaje de condoleanțe pe internet, deși artistul este în viață, și le cere oamenilor să înceteze cu acestea și să se roage pentru cântăreț.

Fosta soție a lui Mihai Constantinescu primește mesaje de condoleanțe

Clipe cumplite pentru familia artistului! Șansele de recuperare sunt foarte mici, însă cei dragi lui speră că Dumnezeu va face o minune!

“MIHAI este mai bine!!! Vă rog mult nu mai trimiteți mesaje de condoleanțe!!! ?❤️ este mesajul scris de Mihaela Constantinescu pe contul ei oficial de Facebook.

Fanii artistului au reacționat imediat prin rugăciuni și cuvinte bune la adresa lui Mihai Constantinescu, sperând ca Dumnezeu să îl ajute să treacă peste toate aceste încercări: “Doamne ajută! O veste bună”, “Ne bucurăm. Bunul Dumnezeu să îl ajute să treacă peste aceste încercări grele”, “Doamne ajută! Să fie bine! Merită!”, “Sănătate multă și putere!!”, “Doamne ajută… recuperare ușoară !??? sunt o parte dintre comentariile lăsate de internauți.

Cu cine e căsătorit acum Mihai Constantinescu

Adrian Daminescu, bun prieten al artistului. Sursa: Tango

Acum, Mihai Constantinescu este căsătorit cu Simona Secrier de peste 20 de ani. “Când soția mea mi-a spus că a făcut un infarct sever și că era de mână cu Simona și a trebuit să aștepte 10 minute până a venit salvarea să-l resusciteze… Dacă într-adevăr au fost 10 minute, știi bine ce se întâmplă după atâta vreme fără oxigenare a creierului. Gabi (n.r. Cotabiță) a stat 4-5 minute. Acum, nu știu cu Mihai cum o să se întâmple. El e și micuț și firav, dar nu mai are vârsta lui Gabi. Nu știu. Mi-e gândul numai la Simona”, a declarat Daminescu în cadrul emisiunii ”Răi da buni” de la Antena Stars.

Închide ×