News

Fosta soție a lui Mihai Constantinescu, dezvăluire despre starea artistului: “E greu. Doar un miracol îl mai poate salva”

14.05.2019 | 18:28
Fosta sotie a lui Mihai Constantinescu dezvaluire despre starea artistului E greu Doar un miracol il mai poate salva

Îndrăgitul cântăreț Mihai Constantinescu trece prin clipe grele după ce a suferit un stop cardiac. Artistul, în vârstă de 73 de ani, se află internat în stare foarte gravă, la Spitalul Floreasca din București, după ce în dimineața de luni, 13 mai, în jurul orei 5:00, a suferit un stop cardio-respirator.

Fosta soție a lui Mihai Constantinescu, Mihaela, a făcut dezvăluiri despre starea artistului

Interpretul are la activ două intervenții chirurgicale complicate la inimă. Cea mai recentă a fost în anul 2017. Cei care îi sunt alături în aceste momente sunt actuala soție, Simona Secrier, și fosta soție, Mihaela Constantinescu, de care a divorțat de anul 2003. Despre starea solistului de sănătate a vorbit actuala soție, Simona Secrier, pentru wowbiz.ro.

„Tot ce pot să spun este că trebuie să ne rugăm pentru el. (plânge – n.r.) Ce pot să spun? Medicii sunt rezervați, nu știu nici eu prea multe, situația e gravă. Să ne ajute Dumnezeu, nu pot spune nimic altceva decât că sper și că mă rog”, a declarat soția interpretului.

Fosta soție a lui Mihai Constantinescu, dezvăluire despre starea artistului: “E greu. Doar un miracol îl mai poate salva”
Mihaela Constantinescu, Simona Secrier și Mihai Constantinescu

”Doar un miracol îl mai poate salva”

Acum, după ce s-a anunțat că starea lui Mihai Constantinescu s-a stabilizat, fosta soție, Mihaela, spune, printre lacrimi și durere, că îl vizitează la spital și că doar un miracol îl mai poate salva. „Am fost ieri, de dimineață, la el la spital. După ce l-au dus la Terapie Intensivă nu am mai putut să îl mai vedem nici eu, nici Simona (n.r. Simona Secrier, actuala soţie). Este foarte greu, și doar un miracol îl mai poate salva.

Mihai era foarte bine, ne-am văzut de mai multe ori toți trei, am fost la masă împreună dar, în ultimele trei zile a făcut temperatură. Necazul s-a întamplat ieri dimineață, pe la ora 5 (luni, 13 mai). Nu era singur, ci cu Simona. Acesta a fost norocul, pentru că ea a avut mereu grijă de el, a sunat imediat la Salvare”, a povestit Mihaela Constantinescu pentru click.ro. 

Tags: