News

Fosta soție a lui Mihai Constantinescu, reacție după ce presa a anunțat moartea artistului! „Nu este adevărat”

27.09.2019 | 12:27
Fosta sotie a lui Mihai Constantinescu reactie dupa ce presa a anuntat moartea artistului Nu este adevarat

Fosta soție a lui Mihai Constantinescu, Mihaela a oferit o primă reacție după ce presa a anunțat moartea artistului! Aceasta a dezmințit zvonurile și spune că nu este nimic adevărat. ”Nu este adevărat. Vă rog să nu mai vorbiți (n.r. -presa) despre mine”, a declarat femeia pentru redactia.ro. Vă readucem aminte că în jurul prânzului, mai multe publicații și televiziuni au anunțat vestea tristă că artistul a încetat din viață.

Fosta soție a lui Mihai Constantinescu, reacție după ce presa a anunțat moartea artistului!

Simona Secrier s-a căsătorit cu Mihai Constantinescu în 2017. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste și au luat pe toată lumea prin surprindere când au anunțat că și-au unit destinele. De altfel, ultimele patru luni de zile au fost mai mult decât dificile pentru soția acestuia. Mihai Constantinescu s-a aflat în comă indusă și speranțele medicilor au scăzut de la zi la zi. Cadrele medicale nu și-au dat nici măpcat acordul pentru ca pacientul să fie mutat.

„Simona este devastată. Ea este omul devotat care îl iubeşte enorm. De aproape un an şi-a întrerupt orice activitate ca să îi fie alături lui Mihai în permanență.Avea un serviciu cu program zilnic, însă i-a păsat mai mult de Mihai (…). Mihai e un om vesel, fericit, un om cu inteligenţă sclipitoare, a avut o viaţă frumoasă. A fost, însă, și o persoană extrem de sensibilă şi i s-au întâmplat multe lucruri care l-au supărat. Undeva, cumva, starea de sănătate a inimii lui a fost atinsă”, a declarat fosta soție a artistului, Mihaela Constantinescu.

Fosta soție a lui Mihai Constantinescu, reacție după ce presa a anunțat moartea artistului! Mihai Constantinescu
Mihai Constantinescu a ajuns în spital în luna mai. Sursa foto – facebook

Reacție imediată a spitalului Floreasca

„Este o ştire falsă la momentul acesta. Este în viaţă. Mai multe detalii nu vă pot da. De la început soţia domnului Mihai Constantinescu a decis de la început să nu dăm mai multe detalii”, a declarat pentru ziarul Click!. Dr. Bogdan Opriţa, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Floreasca. Vă readucem aminte că în urmă cu aproape doi ani, în toamna anului 2017, cântărețul și Simona Secrier și-au jurat iubire și credință veșnică, în mare secret, departe de ochii curioșilor.

„Nu a ştiut nici vântul, nici pământul. Am avut câţiva invitaţi. Ne-am simţit foarte bine. Le mulţumim naşilor că au fost foarte discreţi. Nu îmi place să port verighetă. Nunta nu e făcută nici ieri, nici alaltăieri, dar e făcută”, declara Mihai Constantinescu într-un interviu.

Tags: