Life

Fosta soție a lui Pepe a împlinit 30 de ani. Detaliul mai puțin cunoscut care i-a stricat Ralucăi aniversarea

19.04.2021 | 14:46
Fosta sotie a lui Pepe a implinit 30 de ani Detaliul mai putin cunoscut care ia stricat Ralucai aniversarea
Fosta soție a lui Pepe a împlinit 30 de ani. Înainte de divorț, de ziua ei, Raluca și artistul sărbătoreau și aniversarea căsătoriei civile. Sursă foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Aniversare tristă pentru fosta soție a lui Pepe! Raluca Pascu a împlinit, astăzi, 30 de ani, dar ziua în care a schimbat prefixul nu seamănă deloc cu petrecerile aniversare din anii trecuți.

Ieri – petreceri fabuloase, azi- aniversare în pandemie. Raluca Pascu, fosta soție a cântărețului Pepe, a împlinit 30 de ani și, dacă în alți ani petrecea trei zile și trei nopți, acum situația s-a schimbat radical. FANATIK.RO a aflat că schimbarea prefixului nu a găsit-o într-o dispoziție prea bună pe Raluca. Este prima aniversare după divorțul de Pepe și puțini sunt cei care știu că, în ultimii ani, de ziua ei de naștere, în familie era dublă sărbătoare.

ADVERTISEMENT

Latin lover-ul și Raluca sărbătoreau, pe lângă ziua ei de naștere, și căsătoria lor civilă. Raluca și Pepe s-au cununat civil pe 18 aprilie 2012, iar nași le-au fost Andra și Cătălin Măruță. De atunci, în fiecare an, de ziua ei, Raluca avea parte de mai multe surprize, puse la cale de familie și de apropiați. Pepe reușea întotdeauna să o impresioneze cu darurile oferite. Într-un an, artistul i-a făcut cadou chiar și o limunzină, iar cu ocazia altei aniversări a reușit să organizeze o petrecere surpriză, pe ultima sută de metri, printre concerte și alte angajamente profesionale.

Raluca, fosta soție a lui Pepe, a împlinit 30 de ani

Anul acesta lucrurile stau total diferit în viața Ralucăi Pascu. Dimineața a început-o în compania celor două fetițe, Maria și Rosa, iar ulterior a mers la grădinița privată pe care o conduce și în care, în timpul căsniciei, s-ar fi investit aproape jumătate de milion de euro.

ADVERTISEMENT

“Vă mulțumesc din suflet că v-ati gândit la mine, vă mulțumesc pentru gândurile bune și sper ca tot ceea ce mi-ati dorit mie să vi se întample și vouă.”, este mesajul transmis de Raluca Pascu, de ziua ei, pe Instagram, acolo unde a publicat și imagini în care apare alături de un tort și un buchet cu flori.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Raluca Pascu (@ralucapascu1991)

Pepe a felicitat-o pe Raluca și… atât

FANATIK.RO a aflat că, dacă în perioada în care erau căsătoriți, Pepe se dădea peste cap pentru a-și surprinde jumătatea, de data aceasta nu i-a cumpărat niciunu cadou fostei soții și s-a limitat la a-i ura “La mulți ani”.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă au îngropat securea războiului după divorț și au ales să fie într-o relație apropiată și civilizată de dragul celor două fiice, artistul și fosta soție păstrează distanța unul de celălalt. Conform surselor noastre, între cei doi s-au întâmplat multe lucruri neplăcute, pe care nu le-au depășit încă, iar relația cordială pe care o au se datorează celor două fiice.

Raluca a renunțat la Pastramă și a păstrat numele Pascu, după divorț

Recent, Pepe a dezvăluit că fosta soție nu a renunțat la numele lui și a preferat să-l păstreze chiar dacă în acte sunt divorțați.

ADVERTISEMENT

“Băi nene, nu e Raluca Pastramă, că aici nu înțelege presa și vreau să fac lumină. Și după divorț, numele ei e tot Pascu. Și a fost Pascu și în timpul căsătoriei. Ea nu mai e Pastramă de 8 ani!”, declara Pepe, recent, în cadrul emisiunii sale online.

ADVERTISEMENT
Tags: