Life

Fosta soție a lui Răzvan Simion s-a recăsătorit, la 6 ani de la divorț. Ce rochie a purtat Diana și cine este noul ei soț

Fosta soție a lui Răzvan Simion s-a recăsătorit, la 6 ani de când a divorțat de prezentatorul de la Antena 1.
06.09.2021 | 08:29
Fosta soție a lui Răzvan Simion s-a recăsătorit, la 6 ani de la divorț. Ce rochie a purtat Diana Simion. Sursa foto: tacataca.prosport.ro
ADVERTISEMENT

Fosta soție a lui Răzvan Simion s-a recăsătorit, la șase ani de la divorțul de prezentatorul matinalului de la Antena 1. Diana Simion și proaspătul ei soț au făcut nunta chiar în acest weekend.

Din 2019, Diana Simion și Radu Biță formează un cuplu, însă se cunosc de 20 de ani. Chiar afaceristul originar din Timișoara este cel care a anunțat că s-au căsătorit oficial.

ADVERTISEMENT

Răzvan Simion și fosta lui soție au fost căsătoriți timp de aproape 15 ani și au divorțat în 2015. Ulterior, moderatorul TV a avut o relație de cinci ani cu Lidia Buble.

Fosta soție a lui Răzvan Simion s-a recăsătorit, la 6 ani de la divorț

Fosta soție a lui Răzvan Simion s-a recăsătorit în acest weekend. Diana Simion și prezentatorul TV au divorțat acum șase ani. Aceasta și-a refăcut viața alături de Radu Biță, un afacerist din Timișoara.

ADVERTISEMENT

Cei doi se cunosc de foarte mulți ani, iar în 2019 s-au reîntâlnit și au început o poveste de dragoste. S-au logodit după ce copiii Dianei și ai lui Răzvan Simion, Ianca și Tudor, l-au acceptat în viața lor pe partenerul mamei, scrie avantaje.ro.

„Da. Suntem o familie!”, a scris Radu Biță pe pagina sa de Facebook, unde a postat mai multe imagini de la eveniment.

ADVERTISEMENT

Diana Simion a îmbrăcat o rochie lungă, de culoare roz, în timp ce partenerul ei a ales un costum elegant, format din pantaloni negri și un sacou deschis la culoare.

Nu doar Diana Simion a mers mai departe după divorț. Răzvan Simion a fost implicat în câteva relații în tot acest timp, cea mai lungă fiind cu Lidia Buble, pe care a făcut-o publică imediat după divorț.

ADVERTISEMENT

La acea vreme, mulți au crezut că blondina ar fi fost cauza despărțirii lui Răzvan Simion de soția lui. Cei doi au fost împreună timp de cinci ani, însă în vara lui 2020 au decis să meargă pe drumuri separate.

În prezent, prezentatorul de la „Neatza cu Răzvan și Dani” are o relație cu Daliana Răducan, o arhitectă care a făcut parte și din echipa „Visuri la cheie” de la Pro TV.

Aceștia formează un cuplu de anul trecut și s-au afișat des împreună pe rețelele sociale.

ADVERTISEMENT