Fosta soţie a lui Răzvan Simion s-a reinventat după divorţ. Vezi cum arată acum

Ionuţ Cataramă   
in Authors
14/03/2018, 01:49
Fosta soţie a lui Răzvan Simion s-a reinventat după divorţ. Vezi cum arată acum GALERIE FOTO

Cum arată Diana Simion, acum! Vezi aici!

Răzvan Simion a început o relaţie cu Lidia Buble. Cei doi şi-au ascuns la început relaţia, apoi şi-au asumat-o şi nu s-au mai ferit deloc să se afişeze împreună. Ba chiar cei doi s-au mutat în aceeaşi casă.

Fosta soţie a prezentatorului a acceptat situaţia cu demnitate şi a fost mereu destul de discretă când a fost vorba despre acest subiect. Diana Simion s-a mutat acum la Timişoara, unde a închiriat o casă, aproape de părinţii săi. După despărţire, cei doi copii, Ianca şi Tudor, au rămas în grija ei. Ulterior, ea s-a angajat la o companie de publicitate.

Diana s-a schimbat mult pe toate planurile. S-a apucat serios de sport, merge la sală, iar acum arată excepţional. A slăbit şi şi-a tonifiat muşchii.(Vezi cum arată acum în galeria foto)

Ştirea MOMENTULUI

Cinci ani de la dispariția lui Costică Ștefănescu! Interviu tulburător cu văduva fostului mare internațional!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×