Life

Fosta soție a lui Răzvan Simion și Daliana Răducan s-au cunoscut. Cum se înțeleg cele două

Răzvan Simion și fosta sa soție, Diana, au în continuare o relație frumoasă, deși au pus capăt mariajului în anul 2015.
30.10.2021 | 17:03
Fosta sotie a lui Razvan Simion si Daliana Raducan sau cunoscut Cum se inteleg cele doua
Fosta soție a lui Răzvan Simion și Daliana Răducan s-au cunoscut. Cum se înțeleg cele două. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Prezentatorul de la Antena 1 și fosta parteneră de viață păstrează legătura pentru că au doi copii împreună, lucru care îi ține conectați, deși stau la Timișoara.

Diana, fosta soție a matinalului și actuala iubită a moderatorului de la Neatza, Daliana Răducan, au ajuns să se cunoască cu ocazia unui eveniment din familie.

ADVERTISEMENT

Răzvan Simion și-a dus partenera de viață în orașul natal, acolo unde locuiește mama copiilor săi pentru a-l sărbători pe fiul său, Tudor.

Fosta soție a lui Răzvan Simion și actuala iubită a vedetei, sub același acoperiș. Care e relația lor

Împlinirea vârstei de 13 ani a fost prilejul prin care Diana Simion și Daliana Răducan au ajuns să facă cunoștință și chiar au stat sub același acoperiș preț de câteva ore.

ADVERTISEMENT

Fosta parteneră de viață a lui Răzvan Simion i-a primit pe cei doi cu brațele deschise în locuința sa pentru a-l sărbători pe Tudor, care s-a bucurat de această surpriză.

Băiatul, cât și sora sa mai mare, Ianca, par să o plac foarte mult pe actuala iubită a tatălui lor, frumoasa brunetă cu care se văd destul de des.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, inclusiv fosta soție a prezentatorului de la Antena 1 este împăcată cu această idee, mai ales că și-a refăcut la rândul ei viața.

Diana Simion s-a căsătorit recent cu Radu Biță, un om de afaceri pe care-l cunoaște de mai bine de 20 de ani.

ADVERTISEMENT

Răzvan Simion, surpriză pentru fiul său, Tudor

Răzvan Simion a avut grijă să-i ofere fiului său un cadou impresionant, acesta fiind achiziționat cu ajutorul colegului său de emisiune, Dani Oțil.

Gazda de la X Factor a zburat la Timișoara cu o motocicletă pe măsura băiatului său, Tudor fiind impresionat până la lacrimi de surpriză. Vedeta i-a oferit inclusiv un tricou cu numele său pe el.

Întregul moment a fost filmat de actuala iubită a vedetei, Daliana Răducan, de care prezentatorul este nedespărțit de mai bine de un an de zile.

Răzvan Simion, cadou impresionant pentru fiul său
Răzvan Simion, cadou impresionant pentru fiul său, Tudor. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT