Life

Fosta soție a lui Andrei Stefănescu, noua vedetă Kanal D. În ce emisiune va apărea

Antonia, fosta soție a artistului și prezentatorului Andrei Ștefănescu, a semnat cu postul de televiziune Kanal D. Frumoasa blondină a dezvăluit în ce emisiune va apărea în perioada următoare.
14.03.2022 | 16:33
Fosta sotie a lui Andrei Stefanescu noua vedeta Kanal D In ce emisiune va aparea
Fosta soție a lui Andrei Ștefănescu a semnat cu Kanal D. În ce show poate fi văzută.Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Antonia Ștefănescu este noua vedetă de la Kanal D. Tânăra a semnat un contract pentru postul de reporter la cea mai nouă emisiune moderată în fiecare dimineață de Viviana Sposub, Bursucu și George Tănase.

Fosta soție a lui Andrei Ștefănescu a semnat cu Kanal D. În ce show poate fi văzută

„Dimineața cu noi. Sunt foarte încântată să vă anunț că începând de astăzi diminețile mele încep la Kanal D România împreună cu voi, de luni până vineri, de la 8 la 10. 

ADVERTISEMENT

Voi încerca să vă transmit informațiile într-o manieră cât mai plăcută, iar de distracție și voie bună se ocupă colegii mei”, este mesajul lăsat de fosta soție a lui Andrei Ștefănescu pe contul de Instagram.

Frumoasa blondină va fi de acum înainte reporter al celui mai nou matinal de la Kanal D. În prima ediție a emisiunii, pe 14 martie 2022, fosta soție a lui Andrei Ștefănescu i-a ținut pe telespectatori la curent cu scumpirile la legume și fructe.

ADVERTISEMENT

Antonia a apărut pe micile ecrane direct dintr-o piață din București, acolo unde a luat primele interviuri vânzătorilor prezenți. Totodată, blondina a dezvăluit cum se simte în noua postură și în echipa în care a intrat.

Antonia Ștefănescu, bucuroasă de proiectul din televiziune

„Dimineața cu noi. Da, Dimineața cu noi toți, începând de astăzi, de luni până vineri de la 8 la 10, ne vedem pe Kanal D. Vă pup!”, a completat fosta soție a lui Andrei Ștefănescu din platoul matinalului, pe InstaStory.

ADVERTISEMENT

Tânăra, care este o prezență discretă în lumea mondenă, va fi activă pe sticlă în același interval orar cu fostul partener de viață, alături de care a trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de 7 ani și cu care are un băiat pe nume Ayan.

Antonia și moderatorul de la Antena Stars au rămas în relații bune de dragul copilului pe care îl au împreună, motiv pentru care petrec destul de mult timp unul cu celălalt.

ADVERTISEMENT