News

Fosta vedetă a Antenei 1 intră în politică. Surpriza e mare! În ce partid s-a înscris Lorena Luchian, cunoscută ca Danela din Băieți de Oraș

03.08.2020 | 17:54
Fosta vedeta a Antenei 1 intra in politica Surpriza e mare In ce partid sa inscris Lorena Luchian cunoscuta ca Danela din Baieti de Oras
Fosta vedetă a Antenei 1 intră în politică. Surpriza e mare! În ce partid s-a înscris Lorena Luchian, cunoscută ca Danela din Băieți de Oraș. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Lorena Luchian, actrița cunoscută pentru rolul interpretat în serialul de televiziune „Băieți de oraș” difuzat la Antena 1, a luat o decizie radicală și s-a înscris în politică. Vedeta urmează să conducă organizația Partidului Republican din București.

Anunțul a fost făcut de liderul formațiunii, Alexandru Coita, care a transmis că se bucură că a găsit în frumoasa actriță o persoană care este dispusă să-și asume un rol principal în lumea politică. Acesta a felicitat-o pe Lorena Luchian pentru că a devenit membru al partidului.

ADVERTISEMENT

Renumita actriță de teatru a semnat adeziunea la Partidul Republican în urmă cu câteva ore, transmițând cu această ocazie și un mesaj prin care lămurește motivul pentru care a luat decizia de a se înscrie în politică.

Actrița Lorena Luchian, cunoscută din serialul Băieți de oraș, s-a înscris în politică

„Profesorul meu de actorie, spunea mereu: «scena e bună când văd adevărul din ea». 

Probabil că mult-distinșii noștri politicieni au asumat, în neștiință de cauză, că sintagma «viața e un teatru», presupune îmbrăcarea unor caractere nesincere și purtarea unor măști și au transportat-o și în viața politică, în scena politică și, desigur, în viața noastră, a tuturor.

ADVERTISEMENT

Combustibilul unei bune funcționări este și va fi întotdeauna adevărul. Avem nevoie ca oameni sinceri și curați care nu au fost rigidizați de purtările vechi și înrădăcinate atât de adânc, de generații încoace, în clasa politică românească, să fie auziți, să fie integrați, să primească atenția și creditele cuvenite”, a declarat actrița, informează stiripesurse.ro.

Am semnat adeziunea la Partidul Republican.

Posted by Lorena Luchian on Monday, August 3, 2020

Fosta vedetă de la Antena 1, mesaj pentru tinerii valoroși

Odată cu înscrierea în Partidul Republican, fosta vedetă de la Antena 1 a ținut să transmită și un îndemn tuturor tinerilor valoroși care doresc să se alăture proiectului. Actrița crede cu tărie în spiritul Capitalei și în oamenii care locuiesc aici.

ADVERTISEMENT

„Sper ca participarea mea în proiectul Partidului Republican să atragă și să încurajeze tinerii performanți, tinerii artiști, tinerii antreprenori, tinerii care au confirmat deja în domeniile lor de activitate să își facă vocea auzită, să se implice în schimbare și să aibă curajul să spună «Noi suntem viitorul acestei țări».

Cred în spiritul Bucureștiului și în oamenii săi. Capitala nu trebuie să fie un oraș în care să locuim doar din obligație, ci din plăcere. Cred că Bucureștiul nostru nu mai trebuie să fie doar micul Paris, ci marele București”, a mai adăugat Danela din serialul „Băieți de oraș” de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Ca exponent al noii generații, Lorena Luchian așteaptă cu nerăbdare să-și ia rolul în serios subliniind faptul că a decis să facă pasul în lumea politică pentru că a fost „nevoie”. Tânăra actriță susține că „mâine ar putea fi prea târziu”, în scurt timp dorind să poarte un dialog sincer și deschis cu oamenii.

 

ADVERTISEMENT