Life

Fostă vedetă Antena Stars, îmbătrânită din cauza intervențiilor estetice! A fost iubita nepotului lui Becali

30.06.2020 | 09:35
Fosta vedeta Antena Stars imbatranita din cauza interventiilor estetice A fost iubita nepotului lui Becali
Raluca Dumitru a fost ani la rând asistentă la Antena Stars
ADVERTISEMENT

Pe vremuri era una dintre cele mai dorite asistente TV, însă, în prezent, fosta vedetă Antena Stars este de nerecunoscut.

Raluca Dumitru a trecut pragul medicului estetician nu doar pentru a-și mări bustul considerabil, dar și pentru alte intervenții estetice care au îmbătrânit-o și schimbat fizionomia feței.

ADVERTISEMENT

Pe vremuri, bruneta făcea furori la evenimentele mondene, dar și la diferite prezentări de modă. În prezent, cu fizionomia total schimbată, fosta iubită a lui Ionuț Becali nu mai are trăsăturile la fel.

Fosta vedetă Antena Stars. Raluca Dumitru, transformată

De când a rămas fără locul de muncă de la Antena Stars, vedeta TV pozează pe Instagram, unde își etalează trupul de gazelă. Dacă la proba de costum de baie bruneta trece cu brio, la capitolul înfățișare nu mai putem spune același lucru. Ea a fost și iubita lui Ionuț Becali, unul dintre nepoții lui Gigi Becali. Relația lor a durat o vară, timp în care bruneta s-a bucurat de atenția afaceristului la Mamaia, unde acesta avea un restaurant deschis.

ADVERTISEMENT
Așa arăta Raluca Dumitru pe vremea când s-a lansat în showbiz. Pe atunci, ea semăna cu actrița Nina Dobrev din Vampire Diares
Așa arăta Raluca Dumitru pe vremea când s-a lansat în showbiz. Pe atunci, ea semăna cu actrița Nina Dobrev din Vampire Diares

Deși are doar 30 de ani, Raluca Dumitru a ales să-și modifice fizionomia, iar din fata simplă care cucerea inimile tuturor s-a transformat într-o femeie cu buze mari, sprâncene groase și tratamente cu botox care îi schimbă fața.

Raluca Dumitru, într-o imagine alături de Răzvan Botezatu, prietenul și fostul ei coleg de la Antenă. (FOTO Instagram - mijloc, cu pălărie)
Raluca Dumitru, într-o imagine alături de Răzvan Botezatu, prietenul și fostul ei coleg de la Antenă. (FOTO Instagram – mijloc, cu pălărie)

Bruneta ține legătura constant cu fanii ei, în special de când a plecat de la Antena Stars, locul unde a putut fi văzută în ultimii ani.

ADVERTISEMENT

Câștiga 500 de euro la Antenă

Din 2017, Raluca Dumitru nu mai apare la TV. Ea a fost asistentă într-o emisiune matinală prezentată de Răzvan Botezatu și Natalia Mateuț. Singura care nu a fost dată afară de Antena Group a fost cea din urmă.

Motivul pentru care a dus la plecarea ei din Antena Star a fost și faptul că avea un salariu destul de mic. În urma unor discuții, șefii au renunțat la colaborare, însă și bruneta dorea să își dea demisia.

ADVERTISEMENT

” Raluca Dumitru avea 500 de euro lunar pentru postul de asistentă la Star Matinal. Ea şi-a dorit de mai multe ori să plece, dar a crezut că treptat i se vor oferi mai mulţi bani. Contractele ei de imagine şi micile prezentări de modă la care era solicitată îi mai rotunjeau venitul. Răzvan Botezatu avea şi el un salariu mult mai mic decât al altor prezentatori tv. Bote câştiga 700 de euro, pentru un program de lucru de luni până vineri.”, au povestit surse din anturaj, la acea vreme, pentru cick.ro

ADVERTISEMENT