Fotbal intern

Foste glorii ale Universității Craiova, prezente la Cenaclul Flacăra! ”Oltenia Eterna Terra Nova” a răsunat la Sala Palatului. VIDEO

02.11.2019 | 09:29
Foste glorii ale Universitatii Craiova prezente la Cenaclul Flacara Oltenia Eterna Terra Nova a rasunat la Sala Palatului VIDEO
ADVERTISEMENT

Foste glorii ale echipei Universitatea Craiova au fost prezente vineri seară la o nouă ediție a Cenaclului Flacăra. Evenimentul a fost organizat la Sala Palatului din București de Andrei Păunescu, fiul fostului poet Adrian Păunescu, iar la spectacol au fost prezenți și câțiva jucători din actuala formație a Băniei.

Foste glorii ale Universității Craiova, prezente la Cenaclul Flacăra

Printre fostele glorii ale Universității Craiova care au fost prezente la Cenaclul Flacăra s-au numărat Nicolae Ungureanu, Aurel Țicleanu, Costică Donose, Emil Săndoi și Ion Olaru, iar dintre fotbaliștii care fac parte din lotul pregătit în acest moment de Victor Pițurcă s-au regăsit pe scenă puștii Jovan Markovic și Vali Constantin. Pe lângă aceștia au fost prezenți și mai mulți juniori ai clubului din Bănie.

ADVERTISEMENT

Pe lângă artiști consacrați sau tineri muzicieni în plină ascensiune, pe scena de la Sala Palatului a urcat și unul dintre cei mai mari soliști de muzică rock a României, Cristi Minculescu, un înfocat fan al Universității Craiova. De asemenea, la eveniment a fost prezentă și Orchestra Metropolitană București, condusă de dirijorul Daniel Jinga.

? Marea familie a Universității Craiova, live pe scena Sălii Palatului. "Oltenia Eterna Terra Nova" răsună în mijlocul capitalei.#CenaclulFlacara#AndreiPaunescu#AdrianPaunescu

Gepostet von Universitatea Craiova am Freitag, 1. November 2019

Craiova l-a pierdut pe Koljic pentru meciul cu Dinamo

Cenaclul Flacăra a fost cea mai puternică mișcare de cultură tânără și nonconformistă din Europa de Est între 1973 și 1985. A fost interzis de autorități în 1985, pentru că promova libertatea, cultura și gândirea neîngrădită, opunându-se cenzurii și dogmelor epocii totalitare. În primii 12 ani de activitate, au avut loc 1.615 manifestări cu peste 6 milioane de spectatori. Cenaclul a fost reînființat în 1990.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova va întâlni Dinamo București în etapa a 15-a din Casa Pariurilor Liga 1, meciul fiind programat luni, 4 noiembrie, de la ora 20:30, pe stadionul Municipal din Severin. Pentru această întâlnire, Victor Pițurcă l-a pierdut pe bosniacul Elvir Koljic, accidentat la spate în meciul din Cupa României cu FC Voluntari.