ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Fostele glorii ale lui Dinamo, în audiență la primul-ministru Ludovic Orban: „100% se va face stadionul”

Autor: Eduard Dimiean | 04.12.2020 | 23:46
Fostele glorii ale lui Dinamo, în audiență la primul-ministru Ludovic Orban: „100% se va face stadionul”
Fostele glorii ale lui Dinamo în audiență la prim-ministrul Ludovic Orban: "100% se va face stadionul"

Foste glorii ale clubului Dinamo București au fost în audiență la prim-ministrul Ludovic Orban pentru a discuta construcția unui nou stadion, care va fi amplasat în aceeași locație cu cea actuală.

ADVERTISEMENT

Costel Orac, Ionel Augustin, Patrick Borcea, Florin Prunea, Ion Marin, Marin Dragnea, Gică Mihali, Țețe Moraru, Claudiu Niculescu, Marius Niculae, Ionel Dănciulescu și Ionel Culina au fost cei prezenți la întâlnirea cu Ludovic Orban.

Aceștia s-au declarat bucuroși după întâlnirea cu primul ministru, declarând că au primit garanții pentru construirea unui nou stadion în Ștefan cel Mare.

ADVERTISEMENT

Fostele glorii ale lui Dinamo, în audiență la prim-ministrul Ludovic Orban: „100% se va face stadionul”

„100% se va face stadionul! Toată lumea e îngrijorată de ceea ce se întâmplă la Dinamo, fiindcă e vorba de un brand. Ministrul Vela știe tot ceea ce se întâmplă la Dinamo”, a declarat Florin Prunea.

„Îi mulțumim domnului premier Ludovic Orban pentru întâlnirea de astăzi, vom face orice efort pentru a ne atinge obiectivul. Să vă fie frică, câinii se ridică! Nimic nu ne va opri din visul nostru! Vrem stadion!”, a scris Ionel Dănciulescu pe Facebook.

ADVERTISEMENT

“Doar despre asta s-a vorbit, nu despre performanțele echipei. Ni s-a garantat că se va face, la fel cum a fost posibil și pentru Ghencea, Giulești sau Arcul de Triumf. Mai durează puțin, am înțeles că sunt probleme de ordin juridic, dar se vor rezolva. Eram singurul club de tradiție rămas fără stadion”, a declarat Costel Orac.

ADVERTISEMENT

Florin Prunea după întâlnirea cu Ludovic Orban: „100% Dinamo va avea un stadion frumos”

“Am răspuns invitației domnului prim-ministru Ludovic Orban, care cunoaște în profunzime problema de la Dinamo. Am rămas toți surprinși. El ne-a invitat să discutăm două chestiuni.

Prima a fost că că problema stadionului nu mai este o problemă, deci sută la sută Dinamo va avea un stadion frumos. Premierul ne-a rugat să transmitem și suporterilor asta, că stadionul se va face.

ADVERTISEMENT

În momentul în care se vor definitiva documentele, în cel mai scurt timp, pentru că mai sunt de pus la punct niște chestii patrimoniale”, a declarat Florin Prunea la Digisport.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!