Sport

Foști jucători la U Craiova, mesaje înaintea finalei Cupei României: ”Sunteți cei mai buni”. Video

U Craiova întâlnește Astra Giurgiu în finala Cupei României, iar foști jucători ai oltenilor au transmis mesaje de susținere pentru echipa lui Ouzounidis.
22.05.2021 | 14:45
Fosti jucatori la U Craiova mesaje inaintea finalei Cupei Romaniei Sunteti cei mai buni Video
U Craiova întâlnește Astra Giurgiu în finala Cupei României, iar foști jucători ai oltenilor au transmis mesaje de susținere pentru echipa lui Ouzounidis. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

După un sezon ratat în Liga 1 pentru ambele formații, oltenii au două mari avantaje de partea lor şi pornesc cu prima şansă la trofeu.

Finala poate fi o salvare a sezonului pentru ambele formații, mai ales că și banii puși în joc de FRF pentru câștigătoare sunt importanți. FANATIK a aflat că învingătoarea va primi un cec în valoare de 150.000 de euro, în timp ce finalista va încasa doar 50.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Mesaje de susținere din partea foștilor jucători de la U Craiova

Deşi sunt mari favoriţi prin prisma faptului că apele sunt tot mai tulburi la Astra Giurgiu după retrogradarea în Liga 2, oltenii sunt precauţi înaintea finalei Cupei României şi Marinos Ouzounidis le-a cerut jucătorilor săi concentrare.

Faptul că U Craiova este atât de aproape de câștigarea unui trofeu a adus din nou emulație în Bănie și foști jucători  ai ”alb-albaștrilor” au ținut să fie aproape trupa lui Ouzounidis transmițând mesaje de încurajare.

ADVERTISEMENT

”Leilor, îmi este tare de voi. Îmi doresc, în această seară, să ridicați Cupa deasupra capului. Vă țin pumnii, știu că sunteți cei mai buni. Nu uitați, Cupa vine în Bănie”, le-a transmis Alexandru Mitriță.

Zlatinski, apel la fani

Un alt mesaj a venit de la Alexandru Băluță, acesta amintindu-și de atmosfersa creată de fani la ultimul trofeu cucerit de olteni: ”Vă salut, leilor! Vă urez multă baftă și nu uitați ce înseamnă Cupa României.

ADVERTISEMENT

Nu uitați ce satisfacție aduce și amintiți-vă ultima dată când am câștigat trofeul ce a fost aici în oraș. Vă țin pumnii și îmi doresc din tot sufletul să aduceți trofeul acolo unde îi este locul. Vă pup! Forța Știința!”

”Bună seara, Știința! O dorință de la mine din Bulgaria. Sunt sigur că sâmbătă Cupa o să vină în Bănie. Le urez fanilor momente extraordinare. Susțineți echipa, jucătorii, un meci foarte bun și să ridice Cupa. Forța Știința!”, a transmis și Hristo Zlatinski.

ADVERTISEMENT

Tiago Ferreira a preluat mesajul lui Ouzounidis

Alți doi foști jucători străini ai Universității Craiova, portughezul Tiago Ferreira și brazilianul Gustavo Vagenin, nu au uitat perioada petrecută în Bănie și își doresc ca oltenii să câștige Cupa României.

”Salut băieți. Vreau să vă doresc multă baftă. Finala nu se joacă, se câștigă. Victorie pentru Știința! Forța Craiova!”, a fost mesajul lui Tiago Ferreira pentru jucătorii lui Marinos Ouzounidis.

”Salut băieți. Vreau să vă spun multă baftă în finala Cupei. Jucați împreună, este cel mai important. Voi meritați Cupa. Meritați să câștigați. Voi, clubul, și orașul Craiova! Hai băieți, hai Craiova!”, a transmis și Gustavo.


  • (P) Cota BETANO pentru Astra – U Craiova: 2,22 este cota pentru „ambele marchează și subt 5,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT