Foşti membri CSAT, urmăriţi penal

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
23/07/2016, 16:08
Foşti membri CSAT, urmăriţi penal

Aproape 30 de foşti membri ai Consiliului Suprem de Apărare a Ţării au probleme cu legea. Printre ei se numără doi foşti şefi de stat, trei premieri şi aproximativ 20 de foşti miniştri ai Apărării, Afacerilor Interne şi Finanţelor. Cei mai mulţi dintre ei au fost puşi sub urmărire penală după ce şi-au încheiat mandatele.

Cum şefii de stat beneficiază de imunitate, Ion Iliescu şi Traian Băsescu au avut probleme cu legea abia după ce nu au mai ocupat fotoliul de preşedinte.

Ion Iliescu a fost pus sub urmărire penală în controversatul dosar al Mineriadei din iunie 1990, iar Traian Băsescu este vizat, la rândul lui, în mai multe anchete.

Sursa: Realitatea.net

Ştirea MOMENTULUI

Harlem Gnohere a devenit netransferabil. Becali cere o sumă imensă

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×