Life

Foștii concurenți de la Survivor au plecat în Republica Dominicană. Cine va apărea în marea finală

Foștii concurenți de la Survivor au plecat în Republica Dominicană, pentru a participa la marea finală.
09.07.2021 | 14:31
Fostii concurenti de la Survivor au plecat in Republica Dominicana Cine va aparea in marea finala
Foștii concurenți de la Survivor au plecat în Republica Dominicană. Cine va apărea în marea finală. Sursa foto: Colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Cei care au participat la Survivor România au pornit spre Republica Dominicană, unde vor participa la finala acestei emisiuni, care va avea loc pe 10 iulie, sâmbătă.

Foștii concurenți de la Survivor au plecat în Republica Dominicană

Marele câștigător de la Survivor România va fi anunțat în direct, din Republica Dominicană, motiv pentru care toți ceilalți participanți trebuie să meargă acolo.

ADVERTISEMENT

Bătălia din acest sezon se va da între Zannidache și Marius Crăciun, Andrei Dascălu și Maria Chițu.

De asemenea, dintre foștii concurenți vor participa Ana Porgras, Raluca Dumitru, Sebastian Chitoșcă, Ștefan Ciuculescu, Andreea Antonescu, Maria, Roxana Ghiță.

ADVERTISEMENT

De asemenea, vor fi prezenți și Lucian Barbu, Majda, Starlin și Sindy, Alin Sălăjean, Cătălin Moroșanu, Irina Ceban, Musty, Roxana Nemeș, Cucu, Sorin Pușcașu.

În prima semifinală, cea care a fost eliminată a fost dansatoarea Elena Marin. Aceasta a primit cele mai puține voturi din partea celor de acasă.

ADVERTISEMENT

Un singur concurent „veteran” a mai rămas în concurs

În finala de la Survivor România este un singur concurent „veteran”. Este vorba despre Zannidache, cel care este și unul dintre favoriții pentru marele premiu al emisiunii.

De altfel, Zanni a făcut mai multe dezvăluiri în cadrul consiliului de joi. Acesta a vorbit despre cât l-a ajutat această emisiune să se descopere.

ADVERTISEMENT

El a mărturisit că a aflat că este o persoană ușor adaptabilă, care poate crea ușor conexiuni cu cei din jurul său. Totodată, el a mai spus și că și-a dat seama ce fel de oameni nu îi plac și de care vrea să stea cât mai departe.

„Am aflat despre mine câtă de toleranță pot să am, cât de mult pot să mă adaptez la mediu, la oameni, cât de mult pot să îi simt și să îi înțelege pe cei din jur, ce conexiuni pot să creez și cât de mult pot să îmi doresc să lupt cu cei care fac giumbușlucuri.

Am aflat că sunt alergic la vrajeală și la texte din basme. Unii ar putea să creadă că sunt prea aspru, dar eu știu ce simt și prin ce am trecut pe aici. Am aflat că prefer să trec la fapte decât să vorbesc”, a declarat Zanni, joi seara.

ADVERTISEMENT