Life

Foștii concurenți de la Survivor România au dat din casă! Detalii despre botezul fiului lui Culiță Sterp: „Am ajuns la hotel cu 8 lei”

Faimoșii de la Survivor România care au fost prezenți la botezul lui Milan, fiul lui Culiță Sterp, au dat detalii din culise.
25.10.2021 | 17:02
Fostii concurenti de la Survivor Romania au dat din casa Detalii despre botezul fiului lui Culita Sterp Am ajuns la hotel cu 8 lei
ADVERTISEMENT

Cei trei faimoși și un războinic de la Survivor România care s-au distrat la botezul fiului lui Milan Sterp de săptămâna trecută au dat din casă!

Irisha, Cucu, Ștefan Ciuculescu și Sorin Pușcașu au vorbit despre party-ul de botez al fiului lui Culiță Sterp, unul de neuitat pentru ei.

ADVERTISEMENT

Irisha a spus că a fost singura care s-a bucurat de întreg meniul de la botez, în timp ce băieții au tras mai multe către spiritul bahic al petrecerii.

Foștii concurenți de la Survivor România au întreținut atmosfera la botezul fiului lui Culiță Sterp

Cei patru, deveniți extrem de populari după participarea la Survivor România, au spus cum s-au distrat la botez, la Teo Show.

ADVERTISEMENT

„Sunt singura care a mâncat la botez. Meniul a fost senzațional. Erau sarmale, vită, ciorbe, tot felul de supe”, a declarat Irisha la Kamal D.

În timp ce Irisha înșira toate preparatele culinare delicioase pe care le-a gustat, băieților li s-a făcut apă în gură realizând ce au ratat.

ADVERTISEMENT

Sorin, Ștefan și Cucu au recunoscut că au preferat să se simtă bine acompaniați de paharele cu alcool. Niciunul nu regretă acest lucru. Ștefan și Sorin au dat bani la lăutari în seara petrecerii, făcând dedicații pentru meseni. N-au lipsit nici dedicațiile pentru persoanele dragi lor.

Sorin a vrut neapărat să facă o dedicație pentru iubita lui, Laura, care nu a putut fi prezentă la petrecere. Viitorul tătic a zis că nu s-a putut abține să nu o amintească în cadrul petrecerii pe femeia vieții lui, pentru care a cerut o melodie specială de la lăutari.

ADVERTISEMENT
Cei patru foști concurenți de la Survivor au povestit cum a fost la botezul fiului lui Culiță Sterp. Captură Kanal D

Sorin Pușcașu, la petrecere fără Laura

„Am ajuns la hotel cu 8 lei. Mie îmi era dor de Laura și am dat o dedicație pentru ea”, a povestit Sorin la Teo Show.

Întrebați de Teo Trandafir ce îi mână pe petrecăreți să arunce sute și mii de euro lăutarilor, foștii concurenți au dat vina pe alcool. Cei patru au spus că i-a cuprins acea dorință în momentul în care își auzeau numele la microfon. Voiau să li se cânte melodii personalizate.

Ștefan Ciuculescu a ținut să o felicite pe partenera lui Culiță pentru petrecere. Puțini știau, până acum, că Daniela a organizat totul.

„Din ce am înțeles s-a ocupat Daniela de tot. Felicitări, fetițo”, a spus Ștefan la Kanal D.

„Eu m-am simțit ca și cum aș fi fost din familia lor. Parcă a fost petrecerea fiecăruia în parte”, au spus Cucu și Irisha, în completare.

Irisha a mai dezvăluit că s-au dat sume de ordinul miilor de euro la lăutari, printre ”donatori” numărându-se, evident, și ei.

 

ADVERTISEMENT