Life
notix pixel id

Foștii concurenți Survivor România revin în marea finală. Cine va fi alături de Zanni, Andrei și Marius

Mai mulți dintre foștii concurenți Survivor România revin în marea finală din această seară. Iată cum s-au fotografiat cei care îi vor susține pe finaliști!
10.07.2021 | 19:15
Foștii concurenți Survivor România revin în marea finală. Cine va fi alături de Zanni, Andrei și Marius
Foștii concurenți Survivor România revin în marea finală. Cine va fi alături de Zanni, Andrei și Marius. Sursa foto: Facebook/ Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Foștii concurenți de la Survivor România revin în marea finală, dar nu pentru a se duela, ci pentru a-i susține pe cei trei finaliști.

Cei care nu au putut ajunge în finala de astăzi îi susțin de acasă pe Zanni, Andrei și Marius, iar restul au ajuns de câteva ore în Republica Dominicană.

Foștii concurenți Survivor România revin în marea finală

Cei care au reușit să ajungă au făcut o fotografie de grup. Starlin, Mellina, Sorin, Marilena, Andreea Antonescu, Cătălin Moroșanu, Irisha, Ana Porgras, Sebi Chitoșcă și Roxana Nemeș sunt doar câțiva dintre cei care au putut reveni în Dominicană pentru această zi specială și plină de suspans.

ADVERTISEMENT

Majda, Roxana Ghiță, Raluca Dumitru, Musty, Sindy, Cucu și Alin Sălăjean se află și ei printre cei care se alătură foștilor colegi sau adversari de pe traseu.

Maria Chițu și Elena Marin au fost eliminate săptămâna aceasta și, cel mai probabil, și ele vor fi prezente în marea finală, la fel și Albert Oprea.

ADVERTISEMENT

Ana Porgras, Sebi Chitoșcă și Raluca Dumitru vor să-l aducă pe Zanni cu trofeul acasă și i-au îndemnat pe fanii artistului să-l voteze în număr cât mai mare.

Cei care au aparținut echipei albastre au venit, bineînțeles, pentru a fi alături de cei doi războinici rămași în competiție, Andrei și Marius.

ADVERTISEMENT
Foștii concurenți Survivor România
Foștii concurenți Survivor România

Foștii concurenți au ajuns în Republica Dominicană doar cu câteva ore înainte. În ciuda orelor petrecute în avion, toți sunt energici și vor să le transmită starea lor bună și finaliștilor.

Cum se va desfășura finala Survivor România 2021

Zannidache, Andrei Dascălu și Marius Crăciun se vor lupta pentru marele premiu. Soarta celor trei finaliști este în mâinile publicului, așa cum a fost și până acum.

ADVERTISEMENT

Doar unul va fi desemnat câștigătorul acestui sezon, chiar dacă toți trei au dovedit că sunt printre cei mai buni concurenți ai acestui sezon.

Urmează momente grele pentru cei trei finaliști, care au dovedit că sunt cei mai buni prin prisma abilităților fizice și a caracterului corect, lucru care a contat și pentru public.

ADVERTISEMENT

Câștigătorul va fi desemnat printr-un consiliu care va fi difuzat în direct. Atât concurenții, cât și telespectatorii eu mari emoții pentru această seară.

Zanni se află în competiție încă de la început și a încercat întotdeauna să fie cel mai bun, la fel și Andrei și Marius, care au venit în Dominicană la câteva săptămâni de la începutul sezonului 2.

Suspansul va lua sfârșit în această seară, pentru că publicul va alege prin vot câștigătorul reality show-ului de la Kanal D.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri