Sport

Foștii jucători ai Stelei, reacții vehemente după decizia privind palmaresul: ”Nu înțeleg de ce justiția o lungește atât, n-au altceva de făcut?”

Doi dintre jucătorii de legendă ai Stelei, Tudorel Stoica și Ștefan Iovan, s-au arătat dezamăgiți de faptul că dosarul privind palmaresul a fost trimis spre rejudecare.
28.03.2023 | 19:21
Fostii jucatori ai Stelei reactii vehemente dupa decizia privind palmaresul Nu inteleg de ce justitia o lungeste atat nau altceva de facut
Doi dintre jucătorii de legendă ai Stelei, Tudorel Stoica și Ștefan Iovan, s-au arătat dezamăgiți de faptul că dosarul privind palmaresul a fost trimis spre rejudecare. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Magistrații de la Înalta Curte de Casație și Justiție au aprobat recursul făcut de FCSB și astfel au trimis cazul spre rejudecare la Curtea de Apel, cea care s-a pronunțat într-o primă fază în vara anului 2021 și a împărțit palmaresul Stelei.

Rejudecarea cazului privind palmaresul Stelei, criticată de foști jucători

Doi dintre cei mai mari fotbaliști din istoria Stelei, Tudorel Stoica și Ștefan Iovan, au avut reacții dure la adresa justiției după ce dosarul privind palmaresul, care este disputat de FCSB și CSA, va fi rejudecat.

ADVERTISEMENT

”Eu nu mai înțeleg nimic! De ce să se rejudece, dacă așa a fost?! Steaua avea palmaresul ei, FCSB un altul, de când s-au înființat. Nu am pretenția că mă pricep la chestii d-astea juridice, dar trebuiau să confirme Curtea de Apel.

Eu am fost printre membrii fondatori la acea echipă, cu Viorel Păunescu. Gigi Becali nu putea să ia și nu a luat Steaua, a făcut o altă echipă. Pe noi nu ne-a întrebat nimeni atunci. Nu înțeleg de ce justiția o lungește atât, n-au altceva de făcut?!”, a declarat Stoica, pentru gsp.ro.

ADVERTISEMENT

Iovan nu are o explicație pentru această hotărâre

La rândul său, Ștefan Iovan consideră că toate aceste decizii care se schimbă de la un termen la altul sunt cauzate de faptul că nimeni nu înțelege cu adevărat ce se întâmplă. ”Nu vedeți că noi nu avem drept de promovare de atâta timp? Nu credeți că e mai bine să-i întrebați pe cei care cunosc, cât de cât, această situație?

Problema știți care ar fi? Să ne dea drept de promovare și, după aceea, să se întâmple nu știu ce să se întâmple. Aia ar fi circ. Răspunsurile astea nu le dă nimeni, pentru că nu le știe nimeni. V-a dat cineva, până acum, un răspuns concret?”, a spus Iovan, pentru as.ro.

ADVERTISEMENT

FCSB, sigură de victoria finală

Fanii Clubului Sportiv al Armatei s-au arătat și ei indignați de hotărârea luată de magistrații de la Înalta Curte de Casație și Justiție și consideră că FCSB a câștigat doar timp, pentru că în vigoare a rămas decizia Tribunalului București.

FANATIK a obținut prima reacție de la Gigi Becali, după ce patronul FCSB a aflat decizia Înaltei Curți de Casație și Justiție, care a retrimis speța spre judecată la Curtea de Apel București: ”Important e ca s-au admis recursurile. Mâine o să facem o conferință de presă”, a spus omul de afaceri. Această conferință de presă va avea loc la Palatul din Aleea Alexandru, miercuri, 29 martie, în jurul prânzului.

ADVERTISEMENT

Virgil Boglea, preşedintele Asociaţiei “Salvaţi Steaua” şi avocatul care reprezintă interesele FCSB în acest proces, a explicat pentru FANATIK ce înseamnă decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, subliniind faptul că palmaresul Stelei este la echipa din prima ligă.

ADVERTISEMENT
Tags: